Ce a pățit Ileana Badiu când a vrut să facă nunta pe plajă. «Preotul mi-a cerut șpagă! M-a blestemat!»

Ultima actualizare:

    Ileana și Cătălin Badiu s-au căsătorit la malul mării, în urmă cu 12 anifoto: arhiva personală
Ileana și Cătălin Badiu s-au căsătorit la malul mării, în urmă cu 12 anifoto: arhiva personală

Ileana s-a căsătorit în urmă cu 12 ani cu medicul cardiolog, Cătălin Badiu, după cinci ani de iubire la distanță. Nunta lor a fost una de vis, la malul mării, pe plajă, așa cum și-a dorit foarte tare Ileana. Evenimentul însă a fost boicotat de preotul de cununie, care i-ar fi cerut Ilenei spagă pe față pentru a oficia ceremonia religioasă la malul mării și nu în biserică.

Ileana (47 de ani) și Cătălin Badiu formează un cuplu de 17 ani, dintre care 12 sunt de mariaj. Ileana  a avut un mare vis: să facă nunta cu actulul ei soț, medicul cardiolog Cătălin Badiu, pe plajă. Ceremonia însă era cât pe ce să nu de poată desfășura, deoarece preotul de cununie le-a pus celor doi bețe în roate.

Ileana a povestit toată tărășenia în emisiunea „La cină”, de la Digi 24. „Experiența mea a fost că, după ce era în regulă discuția cu preotul, apoi a venit și mi-a spus că trebuie să dau un acatist. Eu chiar am crezut că trebuie să dau un acatist. M-am apucat să scriu tot, cum știam că se dă. Când a văzut preotul că eu chiar am dat un acatist i s-a făcut rău. De fapt, acatistul însemna șpagă! Mi-a spus că o să am o căsătorie blestemată! Nu vreau să-i dau numele acelui preot. Uite că nu a fost o căsnicie blestemată! Nu m-a împiedicat nimic până la urmă, că tot pe plajă m-am măritat”, a povestit vedeta, la Digi 24

Ileana și Cătălin s-au cunoscut când bărbatul era în ultimul an de medicină. Timp de 11 ani, Cătălin s-a pregătit profesional în Germania, iar azi, Cătălin Badiu conduce secția de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal.

”E greu să fii măritată cu un chirurg. Sună telefoanele noaptea tot timpul. Soțul meu e și foarte empatic cu pacienții. Dar e și foarte romantic. La fel ca-n prima zi când ne-am cunoscut!”, a mai spus Ileana Badiu. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Sasha, în vârstă de 11 ani. 

Citește și:

Secretul căsniciei de durată a Ilenei Badiu: "Avem o viaţă sexuală activă!"

”Ei sunt soldații!” Soțul Ilenei Badiu, medic la Spitalul Universitar, a operat pacienți infectați cu Coronavirus

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net