Ce abdomen are prezentatoarea Geanina Lungu, la zece zile de la naștere! Cât a slăbit imediat după ce a devenit mamă

Ultima actualizare:

    Geanina Lungu a afișat un abdomen de invidiat, la zece zile după ce a născutFotografii: Facebook/Geanina Lungu
Geanina Lungu a afișat un abdomen de invidiat, la zece zile după ce a născutFotografii: Facebook/Geanina Lungu

Geanina Lungu, prezentatoarea de la România TV, este în culmea fericirii. La finalul lunii august a născut un băiețel sănătos, pe care-l va boteza Zian. Jurnalista și-a revenit extrem de repede după naștere, astfel că după zece zile a afișat un abdomen conturat.

Nici o sarcină nu este la fel și nici o femeie nu trece prin aceleași transformări ca alta.

Iar Geanina Lungu (40 de ani) este exemplul viu că-ți poți reveni la formele inițiale imediat după naștere.

”Dragilor viitoare mămici, bucurați-vă de sarcină, bucurați-vă că sunteți femei și mame și nu vă mai lăsați încadrate în norme și statistici. Fiecare gravidă este diferită, fiecare corp este diferit! Eu am luat 9 kg în sarcină și am avut minus 13 kg în primele 10 zile după naștere”, povestește Geanina Lungu, care a ținut să posteze două fotografii lipite cu ea: înainte și după naștere, pentru a se vedea clar diferența.


    Geanina Lungu și soțul ei au dat petrecere când au aflat că vor avea un băiețel
Geanina Lungu și soțul ei au dat petrecere când au aflat că vor avea un băiețel

Imediat ce bebelușul a văzut lumina zilei, mămica lui s-a transformat într-o femeie sexy. Nu seamănă deloc cu lăuzele clasice, cu kilograme în plus și burtică.

Este drept că prezentatoarea de știri nici nu a prea mâncat pe timpul sarcinii, din cauza problemelor pe care le-a avut.

Geanina Lungu povestește că a avut sarcină toxică timp de 9 luni 

”Am avut o sarcină toxică 9 luni, timp în care zilnic vomitam dupa câteva minute tot ce mâncam sau beam. Media era de cinci ori pe zi, recordul a fost de 11 ori. Mergeam la perfuzii și mi se explica faptul că placenta mea produce hormoni în exces și a scăzut presiunea pe sfincterul esofagului. Poate nu mă îngrașam mult nici dacă nu aveam această problemă sau poate luam foarte multe kg, chiar nu conta. Gândul că la final îmi voi strânge în brațe copilul pe care mi l-am dorit atât de mult și pe care îl voi iubi cu toata ființa mea, mă făcea puternică și mă ridicam ori de câte ori simțeam că voi claca. Chiar îmi doream să am burtica mareee, sa mă mândresc cu ea și cu bebe care se dezvolta armonios. Acum alăptez, am grijă ce mănânc, nopți albe, furia laptelui etc. Nu este ușor deloc, nu avem ajutor dar, este și foarte frumos și nimic nu contează atât timp cât minunea din viața noastră este sănătoasă. Nu contează câte kg iei în plus, că faci sau nu celulită, că îți vor rămâne sânii la fel de fermi sau nu! Fizicul tău poate suferi transformări sau nu, dar, indiferent de situație, fii recunoscătoare pentru minunea pe care a făcut-o corpul tău”, a transmis jurnalista de la România tv.

Aceasta a anunțat că va fi mămică pe 8 martie.  

Citește și: 

Prezentatoarea Geanina Lungu a născut un băiețel. Primele imagini cu micuțul

Dieta Adelei Popescu. Cum a scăpat de kilogramele acumulate după sarcină

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net