Ce decizie drastică: Dana Săvuică își taie frumusețe de sâni. Ce a pățit vedeta

Ultima actualizare:

Dana Săvuică (53 ani) arată impecabil la vârsta ei și este o femeie admirată și dorită. Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium și în viața de zi cu zi.

Și chiar dacă este o prezență fără cusur, fostul fotomodel a decis că este momentul să facă o schimbare estetică benefică pentru sănătatea ei. Astfel, azi este o zi mare pentru ea! Dana Săvuică va urca pe masa de operație pentru o intervenție estetică de reducție și lifting a sânilor. Iar pentru asta a ales o clinică privată și un doctor care i-a inspirat încredere, pe mâna căruia s-au dat mai multe vedete de la noi, printre care Maria Constantin, Roxana Nemeș sau Andreea Antonescu.

După ceva timp de gândire am ajuns să fac acest pas. La +50 când ai sâni naturali există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial, aceea că trebuie să stai bine la capitolul sâni frumoși. Dezavantajul sânilor naturali  este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine. Sănătate, estetică și puțină vanitate... Așa că am ales să pornesc  pe acest drum cu Dr. Dameh, care nu numai că îmi inspiră încredere, îmi dă un vibe bun și a dovedit prin multiplele operații că este un artist. Azi fac intervenția de reducție și lifting a sânilor. Urați-mi succes!", a mărturisit Dana Săvuică în social media.

Vedeta este adepta lookului natural și până la această vârstă nu a avut nevoie deloc de îmbunătățiri. 

A suferit o operație de hernie de disc și o rinoplastie

Pe 7 noiembrie 2021, Dana Săvuică a suferit o operație de hernie de disc, realizată  în regim de urgență, după ce s-a prăbușit acasă, în baie și urlă de durere. A fost la un pas să îi paralizeze piciorul pentru că hernia a fost destul de urâtă, așa cum a aflat apoi de la medicii care s-au ocupat de ea.

Vedeta nu e la prima operație estetică. Și-a făcut o intervenție chirurgicală de micșorare a nasului și a povestit cu umor despre asta: „Aveam un nas cu «personalitate», ca sa ma exprim elevat, și «personalitatea» lui era mai mare decât a mea. Așa că l-am operat la îndemnul directorului de divertisment de la TVR 1, care, mai în glumă, mai în serios, îmi spunea că iese de pe ecran”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net