Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României

Delia, una dintre cele mai cunoscute artiste românești, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu. Totuși, puțini își mai amintesc de fosta relație cu Edi Iordănescu. Ce diferență de vârstă există între cei doi și de ce au ajuns la final, aflați din rândurile de mai jos. 

Delia Matache și Edi Iordănescu / foto: Arhiva Click!
Delia Matache și Edi Iordănescu / foto: Arhiva Click!

Delia Matache și Edi Iordănescu au format un cuplu în perioada anilor 2004-2006. Cu toate că multă lume aștepta ca relația lor să ajungă la un alt nivel, cei doi au anunțat despărțirea. 

Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu 

Pentru Edi Iordănescu și Delia Matache diferența de vârstă de 4 ani de zile nu a reprezentat o problemă. Problemele cu care se confruntau ar fi fost altele, așa cum specula presa la acea vreme. Conform multor zvonuri, selecționerul României ar fi fost deranjat de puținul timp pe care îl petrecea în compania iubitei sale.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, a declarat, la vremea respectivă, Edi Iordănescu.

De asemenea, Edi Iordănescu ar fi fost atât de gelos încât i-ar fi interzis Deliei să posteze în ipostaze sexy în revista High-Life: „Poate a vrut să-mi facă în ciudă”, a spus, atunci, Iordănescu.

Delia s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu 

După despărțirea de Edi Iordănescu, lucrurile s-au așezat frumos pentru Delia Matache. L-a cunoscut pe Răzvan Munteanu, bărbatul care i-a devenit soț în anul 2012, iar de atunci formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. 

Cei doi formează o echipă bună nu doar pe plan personal, ci și profesional, întrucât Răzvan este cel care se ocupă de cariera Deliei. 

„Răzvan este pe științe exacte, eu sunt o parte creativă, el e cu spirit și calcule și de toate. Ne completăm perfect. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și am avut eu intuiția să-mi dau seama că el are potențial de așa ceva. Când ne-am cunoscut noi, nu făcea asta.

Ușor, ușor, am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri. E un bun manager, e bun în multe direcții. Uneori nu înțeleg cum ține pasul cu toate lucrurile. E exact și calculat și știe foarte multă informație. Nu există ceva să nu știe. Mi se pare fenomenal. Simțindu-i potențialul, i-am zis: hei, tu, iubire! Nu ai vrea să facem treaba asta împreună, cumva? Simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni, am avut experiențe cu oameni care m-au dezamăgit.

Era ușor să furi, era ușor să mă furi. I-am zis lui Răzvan să fim o echipă, pentru că în el aveam încredere. Suntem o familie, hai să facem chestii frumoase împreună.

Acum e prins în multe alte direcții. Notează, scrie, continuu”, a spus Delia, despre soțul ei, Răzvan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net