Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Răspunsul neașteptat al actriței va surprinde pe toată lumea!

Ultima actualizare:

Carmen Tănase, marea doamnă a teatrului românesc, în cei peste 40 de ani de carieră a interpretat numeroase roluri, atât pe scena teatrului, cât și în producțiile de televiziune. Cu toate acestea, după cum chiar ea declară, rolul care o „urmărește” este cel al Flăcăricăi, personaj căruia i-a dat viață în super producția „Inimă de țigan”.

Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Sursa foto: Facebook
Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Sursa foto: Facebook

În urmă cu mai mult timp, îndrăgita actriță a fost invitata lui Denise Rifai în cadrul emisiunii pe care aceasta o moderează la Kanal D, „40 de întrebări”.  Vedeta Kanal D a vrut să știe chiar de la actriță din ce etnie face parte. Întrebarea nu este una pur întâmplătoare! Curiozitatea lui Denise Rifai a venit după ce,  Flăcărica, personajul interpretat de aceasta era de etnie romă, iar foarte mulți au crezut că și ea face parte din acest grup etnic. Ei bine, nu! Actrița a mărturisit că are sânge de grec, bunica sa fiind originară din Grecia. 

Carmen Tănase: „Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine”

„Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama!

Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, cateodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: „Păi tu ești așa pentru că ești grecoaică, că dacă ai fi româncă, n-ai fi așa!” Nu știu dacă e așa sau nu”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea moderată de Denise Rifai.

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net