Elena Gheorghe, imagini incredibile: ”Cântăream cât nici în sarcină n-am avut”

Elena Gheorghe (36 de ani) are acum un corp frumos şi o talie de viespe, dar îşi aminteşte că la vârsta de 14 ani era ceva mai rotunjoară.

elena gheorghe jpeg

Elena Gheorghe recunoaște că diferențele sunt mari între imaginiea ei de acum și felul în care arăta la 14 ani.

Artista susține că nici în sarcină n-a mai ajuns să cântărească atât de mult, după ce a depășit vârsta adolescenței.

„Pentru cei care au zis că m-am schimbat mult de atunci, aşa e, au dreptate. Acolo aveam 14 ani, cântăream cât nici în sarcină n-am avut şi aveam nuanţa mea naturală la păr, dar tot frumoasă eram, cel puţin aşa mă văd eu acum", spune Elena Gheorghe.

image

Asta nu o face să se distanțeze însă de cea care era atunci. Artista afirmă cu tărie că iubește fiecare etapă a vieții ei, pentru că toate experiențele prin care a trecut au făcut-o să fie femeia împlinită de acum.

Elena nu a avut însă întotdeauna această viziune sănătoasă asupra vieții. Artista recunoaște că au fost momente în care a fost rea cu ea însăși, atitudine care i-a făcut mult rău la vremea respectivă.

"Mă iubesc şi mă accept în orice etapă a vieţii mele. Au fost unele momente când nu m-am acceptat, ba chiar am fost foarte rea cu mine şi aceste lucruri au avut repercusiuni, dar din greşeli învaţă omul. Cât despre pasiunea mea pentru muzică încă arde în mine şi mai zace atâta talent pe care n-am avut răbdare să-l descopăr, să-l scot în lumină”, mai spune Elena.

Azi, Elena Gheorghe este măritată şi are şi doi copii superbi. 

Întreaga familie a Elenei a avut coronavirus 

Anul 2021 a fost unul complicat pentru Elena Gheorghe. Toți membrii familiei sale au avut coronavirus și au făcut forme mai grave sau mai ușoare ale bolii.

"Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”, a povestit Elena Gheorghe, pe Instagram.  

Elena a trecut ușor prin boală, dar a experimentat un efect secundat mai ciudat, în sensul că a luat două kilograme, în loc să slăbească, așa cum s-ar fi așteptat.

stanga
dreapta
stanga elena gheorghe 1 0 jpeg
elena gheorghe 11 jpeg
elena gheorghe sot jpeg
elena gheorghe lanseaza lunina 7 jpeg
elena gheorghe sexy vacanta in amalfi cu sotul cornel ene 2 jpeg
elena gheorghe mama png
Elena Gheorghe jpeg
david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png