Ce legătură a avut Maria Constantin cu moartea lui Marcel Toader. Mircea N. Stoian, dezvăluiri sumbre: „I-a pus capac la coșciug”

Mircea N. Stoian, fostul coleg de platou al lui Dan Capatos, a vorbit, acum ceva timp, despre legăturile amoroase din viața lui Marcel Toader. Cele două căsnicii cu Gabriela Cristea și, mai apoi, cu Maria Constantin, l-ar fi adus pe acesta în pragul disperării și al depresiei. 

Mircea Stoian a mărturisit că toate au pornit prost în viața lui Marcel odată cu despărțirile dureroase de care a avut parte. 

„Mariajul cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug”

Omul de televiziune a vorbit despre căsniciile eșuate din viața lui Marcel Toader, dar și despre cum i-a fost afectată viața în urma depresiilor suferite. 

Se pare că Marcel Toader a început să consume alcool mult și să fumeze fără limite după separarea de Maria Constantin, iar în momentul în care comenzile pentru piscine au încetat să mai vină, omul de afaceri s-a plafonat și mai rău. 

„Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug, ea i-a pus capac la coșciug. Relația lor a fost toxică, la ”Ferma”, unde au participat împreună, încercau să păstreze aparențele. Să ne spună Maria, dacă are curaj, cum a fost în noaptea nunții?

Eu știu, dintr-o sursă, și mi-a confirmat și Marcel, înainte de a muri. Din păcate, Marcel nu și-a găsit locul. Era într-o depresie profundă. N-a știut să facă decât piscine și, pentru că nu a mai avut comenzi, iar Gabriela Cristea, penultima soție, i-a sărit în cap că i-a luat banii, afacerile nu au mai mers bine”, a spus Mircea N. Stoian, despre depresia lui Marcel Toader și despre mariajul eșuat cu Gabriela Cristea și Maria Constantin, într-un interviu acordat pentru playtech.ro.

Citește și - Maria Constantin, ce ți-ai făcut la față? Artista a exagerat cu intervențiile estetice

Maria Constantin l-a acuzat pe Marcel Toader de infidelitate

Cu privire la despărțirea dintre ea și Marcel Toader, Maria Constantin afirma că infidelitatea acestuia a fost motivul care a pus stop mariajului și faptul că Toader ajunsese să o ignore de-a dreptul. Aceasta a oferit informații și despre partenerul de viață de care s-a legat Toader în declarațiile lui, respectiv soțul Emiliei Dorobanțu, cu care artista a avut o relație în trecut. 

„Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ai fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am considerat că, decât să fiu în plus, mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine.

„Relația aceea avusese loc cu mult timp înainte. Eu îi spusesem de acel om. S-a folosit de asta la divorț. S-a promovat atunci Emilia Dorobanțu.

„Eu am aflat prima când a murit și asta pentru că familia la care s-a întâmplat incidentul erau prieteni de-ai noștri. Ei m-au sunat imediat și mi-au cerut numărul băiatului lui. Am aflat într-un mesaj: «Maria, condoleanțe, Marcel a murit»! Cât a stat cu mine, Marcel nu se îngrijea foarte mult. Am avut o discuție cu el când m-am dus să-mi iau niște lucruri. Știam că nu are venituri în perioada respectivă, eu am împărțit cu el jumătate din bani. Cu băiatul lui nu am mai vorbit, mi-aș fi dorit să iau parte la înmormântare. Am trimis o coroană. Dacă ajung la Constanța o să merg să-i pun o lumânare”, a povestit Maria Constantin, la Antena Stars, în cadrul unui interviu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net