Ce s-a întâmplat între Adda și CRBL. Solista face acuzații grave: „M-am întors plângând”

Ultima actualizare:

Adda a dezvăluit recent un moment tulburător pe care l-a avut cu CRBL. Episodul s-a petrecut atunci când cei doi au colaborat pentru o piesă. Cântăreața în vârstă de 30 de ani susține că artistul a făcut-o să plângă. „Am simțit că îmi pică cerul în cap”, a povestit ADDA, care mărturisește ca i-a venit să-l bată pe fostul membru al formației Simplu.

Ce s-a întâmplat între Adda și CRBL. Foto: colaj Facebook
Ce s-a întâmplat între Adda și CRBL. Foto: colaj Facebook

Adda, acuzații grave la adresa lui CRBL

Adda face acuzații grave la adresa lui CRBL. Solista susține că acesta a umilit-o în perioada în care au lucrat împreună. Cântăreața a spus totul în cartea autobiografică lansată de curând.

Deși au scos împreună piese care s-au bucurat de o mare popularitate, CRBL și Adda se pare că nu au avut cea mai bună relație. Solista susține că a fost umilită de colegul de breaslă în repetate rânduri, conform spynews.

Vedeta îi reproșează mai multe lucruri lui CRBL. Printre altele, aceasta amintește de lansarea pieselor fără să fie anunțată și multe concerte la care nu o chema. Totodată, artista se pare că nu era anunțată nici de evenimente în care urmau să fie premiați.

Unul din episoade s-a petrecut la festivalul Forza ZU, unde ADDA susține că CRBL nu a lăsat-o să urce pe scenă pentru că nu a fost la toate repetițiile. De asemenea, vedeta a povestit și un moment în care cântărețul în vârstă de 44 de ani a făcut-o să plângă.

Adda: „Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat”

„Mă sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot.

La Forza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile.

Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime”, a povestit Adda, conform sursei citate.

Ulterior, după trei ani de la acest episod, CRBL și-a cerut scuze. Fostul membru al trupei Simplu i-a trimis un mesaj îndrăgitei cântărețe.

„Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot.”, a mai relatat Adda.  

CRBL și Adda au făcut furori în urmă cu 10 ani, atunci când au lansat piesa „Petre”. Melodia s-a bucurat de un succes major, strângând peste 13 milioane de vizualizări pe youtube. În plus, cele două vedete au colaborat și la melodia „Ușor, ușor”, alături de Raku.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor și producător muzical foarte apreciat. A devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. De curând, fanii l-au putut vedea la Survivor România 2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net