Ce spune fiul cel mare al lui Reghe despre afacerea cu amanta tatălui: "Și eu, și Corina muncim în firma asta"

Ultima actualizare:

    Luca Reghecampf a intrat prin telefon în emisiunea lui Cristi Brancufoto: Prima TV
Luca Reghecampf a intrat prin telefon în emisiunea lui Cristi Brancufoto: Prima TV

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, este partener de afaceri cu amanta tatălui său. Actele depuse la Registrul Comerțului îl arată pe Luca Reghecampf drept asociat în firma Corinei Caciuc. În exclusivitate pentru Cristi Brancu, la Prima TV, Luca a povestit despre afacerile pe care le are împreună cu iubita tatălui său.

“Sunt cetățean german și nu doresc să devin persoană publică în România. Legat de firmă, este decizia mea dacă intru în firmă și cu cine colaborez. Firma este mai veche, dar persoana mea este de o lună în această companie. Eu am fost inclus ca asociat acum câteva zile. Eu voiam să vă zic că atât eu, cât și Corina avem idei, muncim în firma asta, suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva, fiecare se implică. Și iubita mea, Asiana Peng, este implicată în această firmă”, a povestit Luca Reghecampf la Exclusiv VIP.


    Luca, alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, și de iubita Asianafoto: Instagram
Luca, alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, și de iubita Asianafoto: Instagram

Luca Reghecampf: "Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca femeie"

Fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf a avut un punct de vedere și vizavi de declarațiile din cartea recent lansată de Anamaria Prodan Reghecampf. În cartea autobiografică "Da, sunt cea mai bună!", impresara a povestit despre relația pe care o are cu Luca. “Ce a fost scris în carte este de doi ani. Este veche declarația. Nu vreau să mai comentez nimic. Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca femeie. Eu nu pot să vorbesc acum, să vorbesc despre Corina și despre acest topic. Nu, nu doresc să ajung o persoană publică în România”, a mai spus Luca.

image
image
image
image
image
image
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!
dem radulescu si fiica irina radulescu jpeg