Chef Liviu Chiorpec a murit! Bucătarul suferea de cancer

Ultima actualizare:

    Liviu ChiorpecFoto: arhivă personală
Liviu ChiorpecFoto: arhivă personală

Veste zguduitoare pentru lumea chef-ilor din România! Celebrul bucătar Liviu Chiorpec a încetat joi, 4 noiembrie, din viață, după o luptă grea cu cancerul!

Anunțul trist a fost făcut chiar de chef Cătălin Scărlătescu, care era prieten cu Liviu Chiorpec. Liviu Chiorpec a fost unul dintre invitații care au gătit în mai multe rânduri în emisiunea „Chefi la cuțite”. „Drum bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris chef Cătălin Scărlătescu, pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie cu Liviu Chiorpec, surprinsă în timp ce acesta gătea un preparat special la „Chefi la cuțite”.

Liviu Chiorpec era de profesie inginer şi a devenit bucătar după ce a lucrat timp de 20 de ani într-o corporație. Era un profesionist desăvârșit care a apărut des în emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Fanii show-ului culinar sunt în șoc după vestea morții acestuia. Liviu Chiropec a fost un corporatist care nu a lucrat nicio oră în bucătărie, dar gătea senzațional, și a primit Cuțitul de aur din partea lui chef Cătălin Scărlătescu.

Şi chef Adrian Hădean a scris un mesaj de condoleanţe la aflarea cumplitei veştii. „Liviu nu mai este. A luptat în ultimii ani cu boala, cu mult curaj, cu demnitate și cu hazul pentru care l-am iubit cu toții, ăștia din preajma lui. Mă bucur că l-am cunoscut, că am gătit, mâncat, băut, râs și plâns împreună. Îi sunt recunoscător pentru toate astea. Și pentru prima mea colonoscopie”, a scris Adi Hădean, pe pagina sa de Facebook.

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net