Cine este Levi Elekes, tânărul influencer de care Mira este super îndrăgostită!

Ultima actualizare:

Mira se află într-o relație cu Levi Elekes, un tânăr cunoscut în mediul online, de câțiva ani, datorită vlogurilor sale de pe YouTube. El este din Brașov și este un influencer apreciat în rândul noii generații de adolescenții și nu numai.

mira 10 jpg

Levi Elekes, un tânăr influencer pe cai mari

Levi Elekes este director executiv al unei companii care se ocupă cu managerierea unora dintre cele mai mari proiecte muzicale pe plan mondial, de la cele mai cunoscute până la cele mai „umbrite” categorii și genuri. 

Iată și: Mira, experiență aproape tragică în propria casă: „Puteam să mor intoxicată”

Tânărul brașovean activează în mediul online încă din anul 2011, mai exact de la 16 ani, când și-a început cariera ca și vloger. În timp, acesta și-a adunat o bază solidă de fani prin vlogurile sale în care își explică viziunea inedită asupra multor aspecte ale vieții cotidiene și exprimându-și principiile morale cu o înțelepciune inedită vârstei sale fragede. 

Colaborare cu B.U.G Mafia!

Nu s-a mulțumit cu atât, însă! După ce a devenit printre primii creatori de conținut români care câștiga bani în urma monetizării reclamelor de pe YouTube, Levi a contactat trupa B.U.G Mafia, trupă pentru care nu și-a ascuns admirația, pentru a-și oferi serviciile.

Iată și: Mira, dezvăluiri despre experiența neplăcută pe care a avut-o la X-Factor: «Am rămas cu un gust amar»

Acesta voia să devină administrator al contului oficial de YouTube al trupei, asigurându-se că nimeni nu încalcă drepturile de autor ale acesteia.

Trupa nu s-a lăsat ușor convinsă, dar într-un final au cedat insistenței acestui tânăr ambițios. Nu a durat mult până când Levi a devenit un colaborator îndrăgit al membrilor trupei și îi însoțea regulat în concerte.

Practic, la 16 ani, Levi era complet independent. Cariera lui de administrator online nu s-a oprit la B.U.G Mafia, acesta având sub comandă mai multe conturi ale unor trupe din România și Ungaria.

Levi Elekes, relație cu Mira

Cei doi tineri se află într-o relație de câteva luni, lucru pe care nu s-au grăbit să îl facă public de la început, însă par să se bucure unul de celălalt pe cât de mult posibil.  Sunt tineri, se iubesc, își respectă viața profesională și nu au nicio limită la obiectivele pe care le pot atinge!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net