Cine este Mihaela Bilic, noul doctor de la Pro TV, în locul Oanei Cuzino: „Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală”

Ultima actualizare:

     Mihaela Bilic, noul doctor de la Pro TV, în locul Oanei CuzinoFoto: Arhivă personală
Mihaela Bilic, noul doctor de la Pro TV, în locul Oanei CuzinoFoto: Arhivă personală

După plecarea Oanei Cuzino de la Pro TV, cea care prezenta de ani de zile proiectul „Ce se întâmplă, doctore?”, o nouă emisiune și-a făcut loc în grila de programe, cu o nouă gazdă, bineînțeles.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic va avea propria emisiune la Pro TV, din toamnă, după plecarea Oanei Cuzino. Mihaela Bilic, care a prezentat anterior la același post de televiziune emisiunea „Arena bucătarilor”, va realiza de acum emisiunea „Doctor de bine”.Emisiunea „Doctor de bine” va fi difuzată pe același tronson orar precum „Ce se întâmplă, doctore?”, la Știrile Pro TV de dimineață, de luni până vineri, dar și în weekend, într-o ediție specială.

„Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală, lifestyle, viață de zi cu zi, de la nutriție la psihologie, de la sex până la hobby și activități de recreere. Avem nevoie ca românii noștri nu doar să fie hrăniți cu mult și bine, dar și să fie din nou încrezători, optimiști și cu chef de viață”, a spus medicul pentru libertatea.ro.

„Împreună cu Pro TV voi putea să îi ajut pe oameni să se împace cu mâncarea. M-am oferit chiar să fiu reporter de teren și să merg în fabrici unde se fac lactate sau în crescătorii de animale.

Vreau să diversificăm un pic ceea ce înseamnă dinamică de știri și să încercăm să aducem pe micile ecrane și în casele oamenilor lucruri valoroase pe care dacă nu le auzi la știri, nu ai de unde să le știi. O să fiu acest culegător și cercetător de tot ce înseamnă bun și bine”, a declarat Mihaela Bilic.

Ea consideră că românii trebuie să fie mai selectivi în privința mâncării, dar și să pună „preț pe o alimentație de calitate, care nu înseamnă neapărat să fie și scumpă.” Explicația este, spune ea, că „întotdeauna mâncarea gătită va fi o alegere sigură spre deosebire de tot ce e ambalat și foarte procesat”.

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net