Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună! Ce relație au, de fapt, după divorțul cu scântei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Atunci când doi oameni divorțează și la mijloc mai sunt și copii, situația se schimbă radical. Indiferent de relația care a fost între ei, foștii soți trebuie să fie mereu uniți atunci când vine vorba de aceștia, mai ales dacă sunt la o vârstă fragedă. După ani buni de „războaie” în instanță, se pare că artista Claudia Pătrășcanu și actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău, au ajuns la o înțelegere în acest sens. 

Update 10:00 - Contactată de reporterii click.ro, Claudia Pătrășcanu a confirmat faptul că ea și Gabi Bădălău au petrecut ziua de vineri împreună, alături de cei doi copii. Artista ne-a povestit, de asemenea, că nu știe din ce motiv a absentat fostul soț de la petrecerea aniversară care a avut loc, de fapt, sâmbătă.

„Pe 25 noiembrie, când Gabriel a împlinit 8 ani, eu deja am făcut petrecere cu ei. A picat vineri, ultima zi din săptămâna școlii. Au spus că își doresc mult să vadă un film apărut în cinema și le-am promis că mergem. Gabi știa și el de ziua de naștere, a venit și el la Constanța să fim împreună, de ziua lui Gabriel.

Am plecat împreună în mall, am mers cu copiii să vadă filmul dorit, după care ne-am întors fiecare la casa lui. Gabi a plecat la București, iar eu am rămas cu cei mici acasă. Totul a fost pentru ei, s-a nimerit că era ziua lui Gabriel și eu deja aveam un program cu ei. Gabi a vrut și el să facă parte din programul copiilor, noi am mai avut ieșiri de genul acesta, pentru cei mici. Cam asta a fost ziua. El nu a venit la petrecere, motivul nu-l cunosc, petrecerea a fost sâmbătă. Nimic mai mult”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru click.ro. 

Știre inițială

Nu mai formează un cuplu din punct de vedere amoros, dar formează un cuplu pentru copiii lor! Zilele trecute, Gabriel, fiul cel mare al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău și-a serbat ziua de naștere. 

La Bolintin, afaceristul a organizat, împreună cu familia lui, o petrecere de pomină pentru micuț la care a participat chiar și Niculae Bădălău, cu doar o zi înainte să fie săltat de DNA. Nici artista Claudia Pătrășcanu nu s-a lăsat mai prejos! Aceasta a organizat și ea o petrecere pentru Gabriel și se pare că evenimentul a fost un prilej bun ca ea și Gabi Bădălău să se reunească. 

Cei doi foști soți, împreună de dragul copiilor

Pentru ca cei mici să nu simtă neînțelegerile dintre ei, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis, de ziua de naștere a acestuia, să se reunească.

Exact ca în vremurile bune, cei 4 au petrecut o zi pe cinste și s-au bucurat de eveniment, au mers la film, s-au delectat cu o felie de tort, au zâmbit și s-au simțit bine împreună.

Nu rata - Fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, de urgență la spital: „A stat cu două oase îndoite. El nu știe, nu le-a plătit nici școala. Suntem somați”

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Claudia Pătrășcanu a pus pe primul loc binele copiilor, așa că a decis să-și calce pe suflet și să se revadă cu Bădălău, la scurt timp după pronunțarea divorțului. Deși nu a onorat invitația la petrecerea organizată de Claudia, afaceristul a fost, totuși, alături de fiul său chiar în ziua aniversării acestuia. 

„Am vorbit de ziua băiatului celui mare și cam atât. El a fost invitat, dar nu a fost prezent, el a fost cu o zi înainte prezent, pe 25, a fost prezent în Constanța și a petrecut cu cei mici exact când Gabriel a făcut 8 ani.

Am petrecut împreună amândoi cu cei doi copii, a fost o zi plină. Am luat amândoi copiii de la școală, am mers cu amândoi la un film, am mers cu toții în mall. Am fost împreună. Ce să facem, dacă așa ne-a fost dat să avem doi copii împreună, noi trebuia să ne înțelegem de la început din acest punct de vedere că rămânem părinți acolo pentru ei”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, pentru sursa citată mai sus. 

Fiul cel mare al celor doi vrea să devină polițist

Claudia Pătrășcanu a mai vorbit și despre dorințele fiului său cel mare, Gabriel. Artista a povestit că vrea să devină polițist și că orice înclinație vor avea copiii săi, îi va susține mereu să facă ceea ce simt. Artista a oferit detalii și despre modul în care a organizat petrecerea pentru micuț, în cel mai mic detaliu.

„A fost foarte frumos, el și-a dorit să-și aniverseze ziua cu toți colegii clasei. I-am cumpărat invitații și le-am împărțit tuturor colegilor de clasă. Au venit toți colegii. S-a bucurat foarte mult.

El de la vârsta de doi ani vrea să se facă polițist, el e mic încă, dar cred că doleanțele astea ale lui se vor schimba, dar cert e că-l susțin. Dacă își dorește să fie polițist, atunci așa cum vrea el. Sunt bucuroasă că vrea o meserie de bază, îmi doresc ca oricare ar fi ea să fie o meserie de bază. Vreau să fie pe picioarele lor”, a mai spus Claudia Pătrășcanu. 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net