Larisa Drăgulescu, îngrijorată! Copiii ei au amândoi Covid și se simt rău

Ultima actualizare:

Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimanstului Marian Drăgulescu, trece prin clipe dificile, după ce ambii săi copii au fost depistați pozitiv pentru noul coronavirus. 

image

Larisa Drăgulescu nu s-a îmbolnăvit cu virusul SARS-Cov-2, însă cei doi copii ai săi au fost mai puțin norocoși. Copiii au simătome diferite, însă starea lor nu este tocmai bună, după cum a declarat Larisa, care a cerut ajutorul medicilor. 

Larisa a povestit că a încercat să își trateze acasă copiii, dar când a observat că simptomele sunt din ce în ce mai puternice s-a panicat și a sunat la 112. Echipajul de ambulanță a sosit la locuința ei și a transportat-o pe fata care avea febră de 40 de grade Celsius la spital. În prezent, Larisa se află în carantină la domiciliu și speră ca cei doi copii să își revină cât mai repede posibil. 

Sunt în carantină, însă nu sunt eu infectată. Din nefericire sunt copiii mei, și nici nu s-au simțit foarte bine, nu a fost o formă prea ușoară, dar trebuie să stau și eu cu ei în carantină, izolată cu ei. Fetița a făcut temperatură foarte mare, până la 40, făcea din trei în trei ore. I-am administrat eu medicamente și tot ce am știut, și comprese de toate felurile, însă nu a funcționat, și până la urmă am sunat la 112, a venit ambulanța, și nu au știut nici ei ce să facă, decât să ne ia la spital”, a povestit Larisa Drăgulescu, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Larisa și copiii sunt acasă, în carantină

După ce a primit ajutorul medicilor, Larisa și copiii ei au fost trimiși acasă, unde se află în carantină. Potrivit declarațiilor fostei soții a lui Marian Drăgulescu, atât fata, cât și băiatul se simt mai bine pentru că urmează un tratament prescris de către doctori. 

"Acum sunt puțin mai bine, dar nu pot să zic că sunt chiar bine, dar au simptome foarte diferite. Băiatul zici că are gripă, tușește foarte urât, e foarte răgușit, n-a făcut febră, iar fetița a făcut febră încontinuu și nu tușește. M-am speriat foarte tare, nu mi s-a mai întâmplat să nu mă descurc cu ei până la vârsta asta”, a declarat Larisa. 

Larisa și Marian au fost căsătoriți în perioada 2006-2009 și au împreună doi copii, o fată de 16 ani pe nume Beatrice și un băiat, de 14 ani, Richard. 

Beatrice Drăgulescu s-a născut cu probleme de sănătate 

Fetița lui Marian Drăgulescu s-a confruntat cu probleme de sănătate încă de la naștere. E a a primit diagnosticul de hipoacuzie bilaterală profundă atunci când a venit pe lume și a trecut prin nu mai puțin de șase intervenții chirurgicale pentru a putea auzi. Prima intervenție a suferit-o a avut loc atunci când avea doar patru ani și a fost efectuată la o clinică din Austria. 

Richard calcă pe urmele tatălui său

Richard calcă pe urmele tatălui său și este pasionat de sport, mai exact de gimanstică. Băiatul practică gimanstica de la vârsta de patru ani și este legimitat la CSS Reșita. Băiatul și tatăl său au concurat la aceeași competiție, Campionatele Naționale organizate la Ploiești, fiecare la categoria sa de vârstă. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net