Confesiunile vedetelor după Covid: sechele și povești de groază din spital. Andrei Ștefănescu: "Eram praf, aveam pierderi de memorie"

Ultima actualizare:

    Alina Pușcău, Andrei Ștefănescu și Viorica de la Clejani
Alina Pușcău, Andrei Ștefănescu și Viorica de la Clejani

Indiferent de vârstă, COVID-ul lasă urme! În ultima lună mai multe vedete au fost doborâte de nemilosul virus. Unele au ajuns în spital şi au trecut prin momente grele. Altele au trecut cu bine, izolate în propria locuinţă. Dar toate spun acum că au rămas cu sechele mari după boală.

Viorica din Clejani nu s-a vaccinat anti-COVID şi a avut o formă gravă a bolii. Cântăreaţa a fost internată timp două săptămâni la Institutul Matei Balş din Capitală şi a avut nevoie de oxigen pentru a supravieţui. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, cântăreaţa de muzică lăutărească a povestit, vizibil afectată, despre imaginile şocante pe care le-a văzut în spital şi care continuă să o urmărească încă.

Viorica de la Clejani: "Mi-au găsit ficatul vraişte"

“Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital şi semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Şi eu tot aşa aş fi făcut. Nu am bănuit nici o clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este şi mai greu. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla şi gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva ţipa”, a povestit artista. „În viaţa mea nu mă mai iau după lume. Mi-au găsit ficatul vraişte. Când am văzut masca aia de oxigen pe faţă… aoleu, Ioniţă, m-am dus dracu. Mă omoară aştia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, aşa cum spun oamenii. Aşa credeam. Salut toţi medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze faţă de doctori, care au studii”, a mai spus artista.

Elena Merişoreanu: «Obosesc tare!»

Şi Elena Merişoreanu (72 de ani) a învins COVID-ul, dar spune că a rămas cu sechele după ce virusul i-a afectat plămânii. Pentru că era vaccinată, artista a crezut că era doar o răceală mai gravă şi s-a tratat acasă cu antibiotic. Din păcate, starea ei s-a agravat şi a ajuns la Matei Balş. “M-am dus la spital destul de bolnavă. M-am tratat acasă de răceală şase zile. După aia mi-am dat seama că eu aveam COVID. Nu am făcut o formă gravă că aveam vaccinurile făcute. A fost aşa, între uşor şi grav“,  a povestit solista, în emisiunea Exlcusiv Vip, de la Prima TV. Artista se confruntă acum cu sechele: „Trebuie să mă plimb prin curte acum. Saturaţia cu care am ieşit din spital e bună: 98-99. Obosesc foarte repede, pentru că am avut plămânul afectat. Încă şapte zile nu am voie să ies în aglomeraţie”,  a mai spus solista.


    Elena Merișoreanufoto: Sever Gheorghe
Elena Merișoreanufoto: Sever Gheorghe

Andrei Ştefănescu, prezentatorul de la Antena Stars, care a trecut prin boală anul trecut, s-a confruntat mult timp cu sindromul post-Covid. Simptomele au fost destul de supărătoare şi i-au pus mari probleme artistului care nu se mai putea concentra deloc la ce avea de făcut. Artistul avea pierderi mari de memorie, iar producătorul emisiunii trebuia să-i sufle în cască invitaţii din emisiune. „După ce am făcut Covid eram praf! Aveam pierderi de memorie. Mi se sufla în cască din regie cine sunt invitaţii şi eu tot nu ţineam minte!“, a povestit artistul, la Antena Stars.

Alina Puşcău, de două ori la spital


    Alina Pușcău a plâns într-un film pe Instagram
Alina Pușcău a plâns într-un film pe Instagram

Clipe grele şi pentru Alina Puşcău (36 ani)! Modelul a ajuns de două ori în spital, după ce s-a infectat cu COVID-19! Prima dată, vedeta a povestit că se simte foarte rău şi virusul face ravagii în corpul ei: „Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câţiva paşi. Am contractat varianta Delta şi este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care l-am trăit în viaţa mea. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu să respiri, să vorbeşti. Astăzi este a noua zi şi este foarte greu, abia pot să mănânc”, a spus Alina Puşcău, disperată, cu ochii în lacrimi, într-un Instastory. După care a chemat Salvarea şi a ajuns la spital. După ce au pus-o pe picioare cu nişte perfuzii, medicii au trimis-o să se trateze acasă, din lipsă de paturi. La două zile, însă, Alina a chemat, din nou, ambulanţa, pentru că starea de sănătate i s-a agravat. Medicii au pus-o din nou pe perfuzii, Alina rămânând internată în spital.

Andreea Mantea a slăbit după boală


    Andreea Mantea s-a confruntat cu mari dureri de cap
Andreea Mantea s-a confruntat cu mari dureri de cap

La finalul lunii septembrie, Andreea Mantea  a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire, prezentatoarea de la Kanal D nu a ajuns la spital, întrucât nu a avut o formă gravă a virusului. A reuşit să se izoleze acasă, a urmat un tratament prescris de medic şi a fost în permanenţă îngrijită de sora şi mama sa. Joi, ea a ieşit din carantină şi a putut să se bucure de o promenadă. Efectele bolii se pot vedea pe chipul ei: a slăbit foarte mult şi este trasă la faţă. „Gata! Mi-am revenit! Cred... Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje! Sunteţi minunaţi!”, a scris Andreea pe reţelele de socializare.

Theo Rose, bube pe faţă


    Theo Rose
Theo Rose

După ce în urmă cu două săptămâni s-a infestat cu COVID şi a stat în izolare, Theo Rose a ieşit weekendul trecut din carantină. Artista le-a mărturisit fanilor un aspect mai neplăcut post-COVID, şi anume că, după izolare, s-a trezit cu bube în jurul gurii. Ca să-şi rezolve problema, a fost nevoită să apeleze la un medic.

Citește și:

Viorica de la Clejani, traumatizată după Covid! Mărturii de coșmar din spital! “Mi-au găsit ficatul vraiște!”

Elena Merișoreanu a rămas cu sechele după Covid! «Obosesc, abia mă plimb prin curte»

Alina Pușcău, în stare gravă cu Covid, varianta Delta: “Mă omoară, îmi distruge viața”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net