Corina Dănilă, adevărul despre relația cu fiica sa, Rianna. Ce dezvăluiri a făcut actrița din „Numai iubirea”

Corina Dănilă, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, vorbește după mutl timp despre relația pe care o are cu fiica ei, Rianna. Cum se înțelege cu tânăra de 20 de ani. 

Corina Dănilă și Rianna / foto: Social media
Corina Dănilă și Rianna / foto: Social media

Actrița din „Numai iubirea” și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa personală. Cum reușește să fie și mamă, și prietenă pentru fiica sa, Rianna. 

Corina Dănilă: „Rianna e mult mai analitică”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Corina Dănilă și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre relația cu fiica ei și a lui Norris Măgeanu. Rianna a crescut văzând cu ochii și s-a transformat într-o adevărată domnișoară!

„Rianna este marea mea bucurie şi sunt foarte mândră de ea! Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Ne avem una pe cealaltă și vorbim câte în lună și-n stele. Rianna este la fel de conștiincioasă precum eram eu la școală, foarte curioasă și deschisă la nou, citește mult, îi place fotografia și adoră plimbările în natură.

Față de mine, ea este mult mai aplecată către tot ceea ce înseamnă device-uri. Tehnica existentă acum le și permite tinerilor să fie bine informați. Asta dacă îi interesează să nu rămână ignoranți. Rianna e mult mai analitică și pragmatică decât felul în care eram eu, visătoare.” - a mărturisit Corina Dănilă, într-un interviu VIVA!.

Ce spune actrița despre intervențiile de înfrumusețare

Înzestrată cu o frumusețe aparte, Corina Dănilă neagă faptul că ar avea vreo intervenție estetică. Actrița nu este împotriva unor astfel de intervenții, însă consideră că acum nu este momentul pentru o astfel de schimbare. 

„Nu am recurs la intervenţii chirurgicale, însă nu sunt împotriva lor. Nu sunt împotriva reparaţiilor pe care le poate face zona de chirurgie estetică şi probabil că voi apela şi eu la ele. Când va fi cazul!” - a conchis actrița, pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net