Corina Dănilă, înlocuită la „Gala Umorului”. Vezi cine i-a „suflat” postul!

Ultima actualizare:

Schimbări mari în echipa emisiunii "Gala umorului" de la TVR 1. După ce ani de zile Corina Dănilă a fost vedeta postului TVR 2, iată că acum, când emisiunea s-a mutat la postul principal al Televiziunii Române, a fost schimbată actrița din "Numai iubirea" cu Mirela Zeța.

Mirela Zeța îi ia locul Corinei Dănilă
Mirela Zeța îi ia locul Corinei Dănilă

De-a lungul celor 18 sezoane difuzate până acum, Dragoș Huluba le-a avut partenere de prezentare pe actrițele Diana Cavallioti și Corina Dănilă, dar și pe prezentatoarea Știrilor sportive de la TVR, Eda Marcus. Începând cu această primăvară, lui Dragoș Huluba i se alătură Mirela Zeța, ambii făcând parte din colectivul actorilor Teatrului de Comedie din București.

Colaborarea Mirelei Zeța cu Televiziunea Română a început cu mai mult timp în urmă, pe vremea când era studentă la UNATC.

"Există o legătură a mea cu TVR care s-a format în toți acești ani", declară actrița.

"Cu Mirela Zeța lucrez de mult timp, atât la Teatrul de Comedie, unde suntem colegi, cât și la Gala umorului, unde a fost partenera mea în multe scheciuri. Evident, filmările au mers foarte bine și sunt sigur că vom avea un nou sezon foarte reușit", adaugă Dragoș Huluba. "Cred că o emisiune de umor este necesară în aceste timpuri încărcate de griji. O emisiune care să îi binedispună pe telespectatori, poate chiar să îi facă să râdă, este plusul de care toți avem nevoie", subliniază Mirela Zeța.

Mirela Zeța, actriță la Teatrul de Comedie

Pe Mirela Zeța o putem vedea la Teatrul de Comedie în "Spiritul de familie" sau "Șeful sectorului suflete", la Teatrul Metropolis - în piesa "Dragostea durează 3 ani", la Centrul cultural Lumina - în "Liliom". Și tot la Teatrul de Comedie se pregătește pentru o premieră: piesa "Căsătoria", de Gogol.

Cu actorul Dragoș Huluba ne întâlnim tot la Teatrul de Comedie, unde joacă în spectacolele "Bani din cer", în regia lui Horațiu Mălăele, "Don Juan", regia Andreea și Andrei Grosu, "Arta la domiciliu", în care deține dublă calitate - de actor și regizor, dar și la TNB, în "A fost odată în România" etc.

"Acum lucrez la un proiect teatral care sper că va vedea scena în toamna acestui an, la Teatrul de Comedie. E un spectacol în care voi fi și actor, și regizor și la care țin foarte mult. Nu o să spun mai multe, dar fiți pe fază în toamna acestui an. Vă aștept la teatru și, evident, în fața micului ecran, la Gala umorului!"

Revedeti scheciuri de acum 30 de ani!

Mirea Zeța și Dragoș Huluba
Mirea Zeța și Dragoș Huluba

În prima ediție a "Galei umorului", vineri, 24 martie, ora 21.00, la TVR 1 vom putea vedea câteva scheciuri din Arhiva de Aur care nu au mai fost difuzate de cel puțin 30 de ani. „Astfel, ne vom bucura de un monolog comic realizat de Grigore Pop, al cărui protagonist este Dem Rădulescu. Apoi, un scheci din anul 1993, cu Puiu Călinescu şi Mihai Stoenescu, un alt moment foarte bun cu Rodica Popescu Bitănescu şi Rodica Sanda Țuțuianu, după un text de Tudor Mușatescu, precum şi varianta originală a celebrului „Cine e Didina?”, jucat iniţial undeva la începutul anilor '80, de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Nu în ultimul rând, o vom revedea pe Tamara Buciuceanu Botez interpretând, în stilul său inconfundabil, un monolog despre gospodine. Tot în prima ediție, vom difuza și două dintre premierele realizate special pentru "Gala umorului": "Stan și Bran la Oficiul Forțelor de Muncă" (cu Dragoș Huluba în rolul lui Stan și Marius Rizea, în rolul lui Bran) și "Istoria repovestită" (cu Mirela Zeța și Marius Rizea)", dezvăluie Cosmin Andrei, producătorul emisiunii "Gala umorului", de la TVR 1.

Revine la TVR 1 după 7 ani

Pe lângă momentele antologice realizate în studiourile Televiziunii Române cu mulți ani în urmă de maeștrii Generației de Aur a comediei românești, "Gala umorului" ne aduce și 11 scenete în premieră. Noul sezon se vede la TVR 1 vinerea, ora 21.00. Din 24 martie. Emisiunea "Gala umorului" revine, după aproape 7 ani, la TVR 1, postul unde a debutat în martie 2014. 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net