Costumul verde neon al Prodancei, mare fiță în SUA. Cât costă și ce vedete au mai purtat ținuta impresarei

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea la parastasul mamei sale. La evenimentul organizat la Cimitirul Bellu, impresara a apărut într-un costum verde neon de la Versace. Ținuta extravagantă a fost purtată în trecut de câteva nume grele din showbiz-ul american.

Chiar dacă lumea obișnuiește să vină în negru în astfel de momente, fosta soție a lui Reghe a ales o ținută fashion, plină de culoare. Poate că decizia vestimentară inedită a fost luată tocmai pentru a masca durerea care apasă sufletul într-o zi atât de tristă.

Vezi și: Video / Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la mormântul mamei sale! Muzica Ionelei Prodan răsună în tot cimitirul Bellu

Costumul verde neon a fost lansat de casa de modă Versace, într-o colecție din 2019. Ținuta valorază 3.000-4.000 de euro și a fost purtată în trecut de staruri importante de peste ocean.

Foarte interesant: Elena Merișoreanu, la parastasul faraonic al Ionelei Prodan: «O să-i cânt ceva sfâșietor!»

Rita Ora și Blake Lively, printre vedetele care au purtat costumul deținut de Anamaria Prodan

Nu doar Anamaria Prodan a avut curaj să poarte o ținută atât... vie. Vedete, precum actrița Blake Lively și cântăreața Rita Ora, au făcut celebru acest costum.

În 2018, frumoasa soție a lui Ryan Reynolds și-a făcut apariția la un eveniment purtând același costum de la Versace.

Momentul în care actrița Blake Lively a purtat costumul verde neon s-a petrecut la o conferință de presă organizată în New York, în care actrița în vârstă de 35 de ani promova filmul „A simple favor”.

Deoarece au trecut deja câțiva ani de când Versace a lansat acest costum, au apărut între timp tot felul de ținute care imită produsul achiziționat și de Anamaria Prodan. Pe unele site-uri low cost, o replică a costumului costă doar 50 de dolari.

Imitație după costumul verde neon. Foto: captură cuilaoni.tk
Imitație după costumul verde neon. Foto: captură cuilaoni.tk

Nu rata: Anamaria Prodan, parastas cu cântec și sute de sarmale pentru Ionela Prodan

Anamaria Prodan, vizibil emoționantă la parastasul mamei sale

În ziua în care regretata Ionela Prodan ar fi împlinit vârsta de 75 de ani, la Cimitirul Bellu a fost organizat un parastas de zile în onoarea interpretei de muzică tradițională.

La parastasul mamei sale, care s-a stins din viață în 2018, după ce a luptat până în ultima clipă cu o boală cruntă, Anamaria Prodan a venit însoțită de fiica ei, Sarah.

Chiar dacă s-a îmbracat într-o culoare veselă, Anamaria Prodan a avut sufletul plin de amărăciune. La un moment dat, impresara a izbucnit în lacrimi la mormântul Ionelei Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net