Cristina Turcu-Preda, imagini de la nunta de argint. Solista și soțul ei și-au reînnoit jurămintele

Ultima actualizare:

    Cristina Turcu Preda și Iulian Preda, în bisericăfoto: Facebook
Cristina Turcu Preda și Iulian Preda, în bisericăfoto: Facebook

Cântăreața Cristina Turcu-Preda și soțul ei, Iulian Preda, și-au reînnoit jurămintele la biserică, după 25 de ani de mariaj. Cei doi au o fată superbă, care s-a lansat în muzică.

"Anii au trecut...25! Și noi, sufletele pereche, întotdeauna împreună, alături în suflet și în gând!", a scris cunoscuta cântăreață de muzică populară. Artista și soțul ei locuiesc într-o vilă de la marginea orașului Pitești.


    Cristina Turcu Preda a celebrat nunta de argintfoto: Facebook
Cristina Turcu Preda a celebrat nunta de argintfoto: Facebook

"Am ştiut foarte bine să îmbin căsnicia cu viaţa artistică, astfel încât niciuna să nu aibă de suferit. So'ul meu, Iulian, este omul pe care l-am ales ca tovarăş de drum până la capăt şi niciodată nu m-am îndoit de asta. Sunt o femeie care iubeşte cu toată puterea cuvântului. Dragostea e împlinirea şi bucuria omului. Dragostea pentru mine stă în a da ceea ce este al tău altuia şi de a simţi fericirea acestuia ca şi cum este a ta", spunea solista într-un interviu pentru "Taifasuri".

Fiica solistei s-a lansat și ea în muzică

Iuliana, fiica interpretei de muzică populară Cristina Turcu Preda, s-a lansat în muzică în 2019, cu două piese, „Solos” și „Cea Mai Scumpă Piatră” (feat. Jon Brian). Julianne P. este numele ei de scenă.

"De mică visam să devin actriță. Ușor, ușor mi-am descoperit și pasiunea pentru muzică. Părinții nu mi-au impus niciodată o meserie anume. M-au lăsat să îmi aleg singură drumul în viață. Să aleg singură meseria care îmi este dragă. Am crescut într-o familie de muzicieni și acest lucru m-a determinat să fac asta. Întotdeauna mi-am dorit să pot să îi calc pe urme mamei mele și iată că acest lucru s-a întâmplat", spune ea.Tânăra a povestit și cum este relația cu celebra sa mama. "Toată viața am avut și am o relație specială cu mama. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima iubirea necondiționată și înțelegerea dintre noi. Mama pentru mine a fost modelul și inspirația mea. Întotdeauna am admirat la ea caracterul ei puternic și felul ei de a fi. Petrecem mult timp împreună și mă sfătuiesc cu ea întotdeauna. Mai bine decât mama ta nu îți poate da nimeni sfaturi personale care să fie în avantajul tău. Mama pentru mine este ca sora mea mai mare, așa cum îmi place mie să îi spun", spune tânăra solistă.

image
image
image
image
image
image
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png