Cu ce probleme s-a confruntat Ioana Ignat în trecut. «Abia ce mi-am revenit!»

Ultima actualizare:

    Ioana Ignat s-a luptat mult timp cu dependența de alcoolfoto: arhiva personală
Ioana Ignat s-a luptat mult timp cu dependența de alcoolfoto: arhiva personală

Ioana Ignat, finalistă la „Vocea României” și fosta iubită a milionarului din Silicon Valley Sebastian Dobrincu, a făcut dezvăluiri uluitoare! Deși are doar 23 de ani, solista a mărturisit că a fost dependentă de alcool, încă de la o vârstă foarte fragedă. La un moment dat, cântăreața a fost aproape de comă alcoolică și cu greu a reșit să scape de această dependență

Ioana Ignat avea doar 15 ani când a început să cosume alcool în cantități mari, învățată chiar de colegii din orchestra cu are cânta la evenimente. ”Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus Ioana Ignat, pentru spynews.ro.

Ioana Ignat: „Mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea”

”Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a adăugat Ioana Ignat.

Ioana Ignat s-a despărțit de Sebastian Dobrincu

Solista s-a despărțit recent de milionarul Sebastian Dobrincu, după doar patru luni de relație. Cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre despărțire. „Nu vreau să vorbim despre asta. Știi că nu îmi place să dezbat lucruri din viața mea privată. Te rog să te oprești, că nu vreau să vorbesc”, a spus hotărâtă Ioana Ignat, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și:

Ioana Ignat, fumătoare de la 13 ani: “Mi-au zis că o să-mi pierd vocea”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net