Cum a făcut-o Ilie Năstase pe Ioana să-l primească înapoi după bătaie. «Cardul e la nevastă!»

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase și-a copleșit soția cu daruri scumpe după ce aceasta l-a acuzat că a agresat-o fizicfoto: arhiva personală
Ilie Năstase și-a copleșit soția cu daruri scumpe după ce aceasta l-a acuzat că a agresat-o fizicfoto: arhiva personală

Banii vorbesc! Ilie Năstase (75 de ani) a fost dintotdeauna un bărbat generos când a venit vorba de femei! Deși Năstase nu a avut un comportament prea blând cu cele cinci neveste pe care le-a avut, fiind deseori implicat în scandaluri domestice, se pare că fostul campion a găsit rețeta care-I aduce împăcarea.

Cardul doldora de bani este biletul de intrare al lui Ilie Năstase în inima oricărei femei! Ioana (45 de ani), ultima soție a lui Ilie Năstase, este și ea un exemplu elocvent!

La 8 ianuarie 2021, Ioana Simion apela disperată numărul de urgențe 112 pentru a reclama că a fost agresată de Ilie Năstase. Ioana a declarat atunci că este foarte speriată de comportamentul fostului tenismen care ar avea niște probleme, însă nu a depus plângere la Poliție.

Ulterior, Ioana Năstase și-a amenințat soțul cu divorțul, ba chiar a bătut drumul până acasă la Medgidia ca să depună actele de divorț. Ca prin minune însă, la nici două luni de la marele scandal, Ioana revenea spășită în brațele lui Ilie Năstase, asta după ce fostul mare tenismen a bombardat-o cu cadouri scumpe, trandafiri și întâlniri romantice la ceas de seară. 

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase: «M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu ştiam dacă mai ies vie!» Detalii șocante despre bătaia încasată

Ilie Năstase: „Femeia trebuie să fie înțelegătoare cu mine”

După dulcea împăcare, Ilie Năstase a recunoscut public că este generos cu femeile din viața lui, după ce calcă strâmb sau mai face câte un scandal, ca odinioară pe terenurile de tenis. “Portofelul e la soția mea. Întrebați-o pe ea pe ce cheltuie banii. Ea știe! Femeia trebuie să fie înțelegătoare cu mine, e mai greu. Am făcut tot ce am vrut eu toată viața mea. Eu nu înșel, nu mai puneți așa întrebări, că de abia m-am împăcat cu soția“, a declarat Ilie Năstase într-un interviu recent, pentru Pro TV. De altfel, actuala soție a primit de ziua ei cadou de la Năstase un Bentley, care valorează un sfert de milion de euro! 

Citește și:

EXCLUSIV Ilie Năstase, prima reacție după ce soția a băgat actele de divorț. Ce i-a transmis Ioana

Ilie Năstase: „Nu mi-am făcut testamentul!”

Ilie Năstase a fost mereu un spirit tânăr și răzvrătit. Și la 75 de ani, Năstase învărte femeile pe degete și nu se gândește să se lase de acest sport. Deși a câștigat o avere din tenis, Năstase nu și-a făcut nici până în prezent testamentul.

”Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, a declarat fostul mare sportiv.

Primul jucător de tenis care a câștigat un milion de dolari exclusiv din sportul alb le-a asigurat însă copiilor săi traiul. ”Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!”, a mai spus Ilie Năstase, pentru revista Viva. 

Tenismenul are cinci copii, cu trei femei diferite: Emma Năstase, Charlotte Năstase, Alessia Năstase, Nathalie Năstase și Nicholas Năstase.

Fostul sportiv, în vârstă de 75 de ani, deține o locuință în complexul de lux „Stejarii” al lui Ion Țiriac, dar și un apartament la malul mării, unde a locuit cu cea de-a cincea soție, Ioana Simion. Pe lângă imobile, Ilie Năstase mai deține două mașini de lux și una de oraș, dar și o motocicletă. De asemenea, fostul jucător de tenis stă bine și la capitolul ceasuri, bijuterii și tablouri. Acestea valorează în total peste 300.000 de euro. În bancă, Năstase are depozite considerabile atât în euro, cât și în dolari. Contul curent ajunge la valoarea de 129.000 de euro, în timp ce altele conțin 35.000 de euro, respectiv 187.000 de dolari.

image
image
image
image
image
image
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net