Cum s-a îndrăgostit Emil Grădinescu de Carmen Trandafir. «Își etala picioarele. Apoi ne-am întâlnit la șpriț!»

Ultima actualizare:

    Carmen Trandafir și Emil Grădinescu sunt împreună de 15 anifoto: arhiva personală
Carmen Trandafir și Emil Grădinescu sunt împreună de 15 anifoto: arhiva personală

Carmen Trandafir (46 de ani) are o relație de peste 15 ani cu Emil Grădinescu (62 de ani). Cei doi au făcut nuntă în august 2011 și au o mândrețe de fată în vârstă de 13 ani, Ana.

Solista și comentatorul sportiv aveau o relație de mai bine de cinci ani atunci când s-au hotărât să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, însă la începutul legăturii lor stabiliseră să nu se căsătorească și să nu aibă copii. Destinul, însă, a avut alte planuri pentru ei.

Carmen Trandafir: “Dacă știam că sunt 16 ani diferență între noi, nu ne luam!”

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Emil Grădinescu a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el și soția lui. ”Eu am remarcat-o pe doamna într-o emisiune de televiziune în care își etala picioarele. Anii au trecut, apoi ne-am întâlnit la un șprit, la o deschidere de restaurant. Vorbeam numai de muzica rock, de trei ori ne-am văzut, tot despre muzică am vorbit”, a dezvăluit Emil Grădinescu, la Pro TV.

Între cei doi este o diferență de vârstă de 16 ani, însă asta nu a fost nici pe departe un impediment în relația lor. “Dacă știam că sunt 16 ani diferență între noi, nu ne luam. Noi am plecat în relație că nu ne căsătorim, că nu facem copii. Când m-a cerut, după 8 ani de relație, eram supărată, aveam copil de trei ani. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic”, a spus solista, invitată alături de soțul său, în aceeași emisiune.

Citește și:

Carmen Trandafir, la TV cu fiica adolescentă! Ana e frumoasă, sensibilă și îi calcă mamei pe urme

Carmen Trandafir, despre relația cu Emil Grădinescu: «Nu am vrut căsătorie și copii. Acum, unul fără celălalt nu se poate»

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg