Cum se simte Emily Burghelea după prima operație și care e starea de spirit a vedetei! "Îmi simt fierul din cap, simt cum se mișcă.."

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Emily Burghelea (26 de ani) a fost implicată într-un grav accident de mașină care a avut loc în Mauritius.

În urma acestuia, vedeta TV a suferit răni grave și cum a ajuns în București a fost supusă mai multor investigații și unei prime operații. Click! a aflat direct de la Emily Burghelea cum se simte ea acum, după multiplele fracturi faciale suferite și prima operație din viața ei. Soțul său, Andrei, i-a fost mereu alături iar vedeta PROTV este absolut recunoscătoare pentru tot și pentru faptul că se află în viață și încearcă acum să își revină din șoc!

Emily, cum te simți acum, după prima operație? Ce s-a întâmplat mai exact la spital? Ce au zis medicii?

Mă simt amețită, îmi simt fierul din cap, simt cum se mișcă și mă gândesc cum va fi scos de acolo și dacă prin anestezie sau nu… La spital am fost operată de o echipă de profesioniști care mi-au pus oasele feței în poziția lor naturală și cărora nu am cuvinte să le mulțumesc! Ei au zis că totul va fi bine, stau sub monitorizare și vin zilnic la control…

Ai fost deja la control? Vor mai urma și alte operații sau este totul în grafic?

Merg zilnic la control iar în funcție de evoluție medicii vor hotărî dacă vor mai urma și alte intervenții…

Tu ai fost în taxi cu nașa ta! Ea cum se simte? Este și ea în afara oricărui pericol?

Nașa este imobilizată la pat. Nu are voie să se miște, orice mișcare îi poate aduce moartea. Așteaptă un set complet de analize și interpretarea lor de mai mulți medici pentru a decide tipul de intervenție care urmează să o facă bine. Din ce știu are 2 fracturi la coloana cervicală. Zilele acestea urmează să se opereze…

În momentul impactului taxiului în care tu și nasa ta erați, când acesta s-a lovit practic de tir, voi purtați centurile de siguranță? Practic asta v-a salvat? Erați amândouă pe bancheta din spate?

Eram amândouă pe bancheta din spate, am văzut cu încetinitorul cum ne apropiam de tir. Ne-am rugat din acel moment și am spus „Tatăl nostru” continuu până când Dumnezeu ne-a salvat din acest impact groaznic. Cred că fără ajutorul lui nu aveam nicio șansă…

Soțul tău te-a vegheat nonstop și la spital și în avion! Care e starea voastră de spirit acum? Ce ai fi făcut fără el? Acasă cine te ajută cu copiii?

În primul rând trebuie să schimbăm ordinea! Soțul meu m-a vegheat la aeroport, în avion apoi în toate spitalele pe care le-am colindat pentru a obține un diagnostic corect și complet… Mă susține și îmi spune că sunt fumoasă încontinuu pentru a-mi ridica moralul… Nu mi-aș vedea viața fără el… Mi-ar fi fost teribil de greu să trec prin asta singură… Mama lui Andrei, mama soacră a venit la noi și a preluat toate activitățile casei, în acest moment stă ea cu copiii pentru că eu nu am voie să mă agit foarte tare și orice posibilă lovitură sau bruscare poate dăuna grav..

Practic ai renăscut! Ți-a fost vreo secundă teamă de moarte acum, când a avut loc acest accident?

Când spui „Tatăl nostru” continuu și te gândești la Dumnezeu nu ți-e teamă de nimic.

Copiii cum au reacționat când te-au văzut așa pansata și cu vânătăi?

Copiilor le-am explicat că mami și-a făcut un machiaj mai special și că își va dezvălui în curând (când o să-mi dau bandajul jos din cap) cea mai tare freză pe care o să o vadă vreodată, iar acum sunt foarte nerăbdători să-mi dau bandajul jos! Se așteaptă să vadă primul lor unicorn în realitate! 

Ți-a fost teamă să nu rămâi cu răni la față sau paralizată?

Am fost atât de bucuroasă că sunt în viață încât restul erau detalii!

Cât durează să te refaci acum și când o să fii complet vindecată? Ce îți dorești pentru tine?

Perioada de convalescență este lungă, depinde de mine, depinde cât de repede mă voi vindeca, sper din suflet să reușesc să trec repede peste, pentru mine îmi doresc să reușesc să mă bucur de fiecare clipă a vieții pentru că am învățat că viață este foarte firavă.

image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
Cub Marina Almășan
banner jean de la craiova png
Îndrăgita artistă își va lua însă revanșa chiar marți, mai precis mâine, pe 23 iulie, atunci când a stabilit să își serbeze ziua de naștere
image
actualitate.net
image
actualitate.net