Cum și-a surprins solista Gabriella Nastas fanii, într-un mall din Buzău

Ultima actualizare:

    Gabriela Nastas, apariție de milioane, la mall
Gabriela Nastas, apariție de milioane, la mall

Gabriella Nastas, supranumită Megan Fox de România, a avut o apariție de zile mari într-un mall din țară. Gabriella tocmai fusese la emisiunea "La Măruță", de la Pro TV, unde a venit sumar îmbrăcată, și tot așa a ales să meargă la inaugurarea unui magazin de produse tradiționale. Clienții au fost cei mai fericiți.

Sexoasa solistă cu figură de Hollywood a avut parte de o apariție răvășitoare la emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, unde a venit îmbrăcată într-o rochie minusculă, care-i venea perfect. După ce i-a povestit lui Cătălin Măruță despre viața sa, cântăreața a plecat la Buzău, unde a fost invitată, împreună cu Kamara și Mihai Constandache, la deschiderea unui magazin de produse tradiționale, din lanțul Conacul Baciului. Din fericire sau nefericire, solista nu a apucat să se schimbe și a mers exact așa cum a fost în emisiune. Toată lumea a dorit să facă poze cu frumoasa cântăreață.


    Kamara, Gabriella Nastas, Mihai Constandache, alături de frații Stroie
Kamara, Gabriella Nastas, Mihai Constandache, alături de frații Stroie

Soț și soție acasă, colegi la muncă

Tot acolo i-am întâlnit și pe frații Ioan și Vasile Stroie doi tineri ambițioși, care s-au născut în Carei, județul Satu Mare, și au pus bazele primelor magazine cu produse tradiționale românești, în Craiova, la doar 20 de ani. Vasile Stroie (31 de ani) este însurat de o lună și câteva săptămâni, iar soția sa l-a însoțit la evenimentul de deschidere de la Buzău și ne-a povestit cum s-au cunoscut.


    Vasile și Monica Stroie
Vasile și Monica Stroie

"Eram vecini, însă ne-am cunoscut acum doi ani la o nuntă, la o verișoară, și apoi am văzut că stăm unul lângă altul. Părinții mei au oi, dar eu mă ocupam cu altceva. Acum sunt implicată trup și suflet, muncim împreună, ne dorim copii, dar urmează când o vrea Domnul. I-am cunoscut frații și ne înțelegem foarte bine. Dumitru Stroie, solistul de muzică populară, era verișorul meu din partea mamei, iar al bărbatului meu, din partea tatălui", ne-a spus tânăra Monica Elena Stroie (26 de ani), care și-a însoțit soțul la eveniment. "Suntem muncitori, facem acest lucru de multă vreme. Acum avem afacerea noastră. Vă așteptăm cu drag să treceți, cu încredere, pragul băcăniilor noastre din țară, Brăila și Buzău, să degustați din specialitățile noastre, ajutând, în același timp, și micii producători care abia mai fac față actualei crize”, a mai spus Vasile Stroie.

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg