Cuza a devenit un fum─âtor ├«nr─âit ╚Öi amator de t─ârie! Vloggerul, ├«n ipostaz─â de ┬źb─âiat r─âu┬╗

Cuza de la Noaptea T├órziu a fost surprins la o cafea ╚Öi ceva t─ârie al─âturi de doi prieteni, pe terasa unui restaurant de la mall Baneasa. Cuza a fumat ca turcii, ╚Ťigar─â dup─â ╚Ťigar─â si a admirat fetele frumoase care treceau ca pe band─â rulant─â prin zon─â.

cub cuza nt png
Cuza s-a apucat de fumat

Cuza de la Noaptea T├órziu s-a apucat de un obicei destul de nes─ân─âtos, mai exact a devenit un fum─âtor ├«nr─âit. Simpaticul vlogger a fost z─ârit recent de paparazzii Click! la o teras─â din mall B─âneas─â, abord├ónd o imagine de ,,b─âiat r─âu" ╚Öi admir├ónd domni╚Öoarele care defilau pe l├óng─â el. 

Cite╚Öte ╚Öi Cuza ╚Öi Emi, de la Noaptea T├órziu: ÔÇ×Pentru ultima dat─â zicem: Asia Express continu─â!ÔÇŁ Surorile Buble privesc la TV finala

Cu un tricou negru ╚Öi ochelari de soare la ochi, Cuza a ie╚Öit pentru a se destinde cu ,,b─âie╚Ťii", doi tovar─â╚Öi de-ai s─âi, al─âturi de care vedeta s-a ├«ntre╚Ťinut ceva vreme. ├Än ciuda temperaturilor destul de ridicate, Cuza nu s-a mul╚Ťumit doar cu o ap─â plat─â sau o limonad─â, ci a comandat mai multe pahare de t─ârie, pe care le-a dat pe g├ót cu aceea╚Öi satisfac╚Ťie cu care tr─âgea din ╚Ťigar─â. 

De╚Öi declarase ├«n urm─â cu ceva timp c─â a dat-o uit─ârii pe fosta iubit─â, Ramona Olaru, ╚Öi c─â este din nou ├«ndr─âgostit, iat─â ca la teras─â vloggerul se comporta, la ultima sa ie╚Öire, ca un burlac convins ╚Öi urm─ârea cu privirea fiecare fat─â frumoas─â care trecea pe l├óng─â el. 

stanga
dreapta
cuza nt fumat 1 jpg
cuza nt fumat 5 jpg
cuza nt fumat 8 jpg
cuza nt fumat 9 jpg
cuza nt fumat 12 jpg
cuza nt fumat 14 jpg
cuza nt fumat 6 jpg
cuza nt fumat 7 jpg
cuza nt fumat 11 jpg
cuza nt fumat 2 jpg

Cuza de la Noaptea Târziu preferă blondele

La ├«nceputul acestui an, paparazzii Click! l-au surprins pe Cuza al─âturi de o blond─â superb─â, care sem─âna curios de bine cu Ramona Olaru. Se pare c─â vloggerul prefer─â blondele, Cuza ╚Öi noua sa iubit─â fiind z─âri╚Ťi la o cafenea select─â din nordul Capitalei. 

Cite╚Öte ╚Öi INTERVIU Povestea ne╚Ötiut─â a "fra╚Ťilor" Cuza ╚Öi Emi, de la Asia Express: ┬źAvem acela╚Öi nume┬╗. Cei doi sunt uni╚Ťi de coinciden╚Ťe incredibile

├Än urm─â cu doi ani, Cuza ╚Öi Ramona Olaru ╚Öi-au anun╚Ťat desp─âr╚Ťirea, iar blondina m─ârturisea la acel moment c─â nici prin cap nu-i trece s─â mai aib─â o rela╚Ťie, prea cur├ónd. Iat─â c─â blondina s-a r─âzg├óndit ├«n momentul ├«n care prietenia ei cu C─ât─âlin Cazacu a ├«nceput s─â evolueze ├«ntr-o poveste de dragoste. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg