Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vântur. Ce poreclă are vedeta în India

Ultima actualizare:

Iulia Vântur este deja un nume greu în India. Recent, Dan Negru a aflat ce poreclă are fosta vedetă de la Pro TV. Locuitorii din țara lui Salman Khan o strigă într-un mod foarte surprinzător. Inițial, simpaticul prezentator nici măcar nu și-a dat seama despre cine este vorba.

Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vântur
Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vântur

La începutul anului, Dan Negru a vizitat India. Vedeta de la Kanal D a bifat mai multe obiective turistice, iar la un moment dat a ajuns la celebrul Taj Mahal, unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume.

În momentul în care ghidul a realizat că Dan Negru este din România, „regele audiențelor” s-a trezit în fața unei situații neașteptate. Acesta a fost întrebat dacă o cunoaște pe „Lula”.

Înițial, Dan Negru nu și-a dat seama despre cine este vorba, dar apoi a înțeles că localnicul făcea referire la partenera lui Salman Khan, frumoasa Iulia Vântur.

Dan Negru a sunat-o pe Iulia Vântur, după ce a aflat că aceasta e poreclită „Lula”

După ce a aflat ce poreclă are Iulia Vântur în India, prezentatorul TV a sunat-o pe fosta vedetă de la Pro TV pentru a afla toate detaliile.

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula.

Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a mărturisit Dan Negru pentru unica.ro.  

Dan Negru, descoperire uluitoare în India

În aventura sa din India, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” a mai avut un episod palpitant. Dan Negru a ajuns la memorialul lu Mahatma Gandhi, părintele spiritual al țării. Acolo a făcut o descoperire uluitoare. „Ole, Ole, Ceaușescu încă e”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

În acest spațiu sacru, vedeta a observat că sunt doi copaci uriași. Unul dintre ei a fost plantat de liderul vietnamez Ho Chi Minh, iar celălalt de Nicolae Ceaușescu.

„Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine…Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut.

Acesta este unul dintre cele mai cătate locuri din India, memorialul celui mai iubit politician pe care l-a avut India vreodată, Mahatma Gandhi, și ală a copacul lui Ceaușescu. La multi ani, România!”, a precizat Dan Negru, într-un clip postat pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net