Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vântur. Ce poreclă are vedeta în India

Ultima actualizare:

Iulia Vântur este deja un nume greu în India. Recent, Dan Negru a aflat ce poreclă are fosta vedetă de la Pro TV. Locuitorii din țara lui Salman Khan o strigă într-un mod foarte surprinzător. Inițial, simpaticul prezentator nici măcar nu și-a dat seama despre cine este vorba.

Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vântur
Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vântur

La începutul anului, Dan Negru a vizitat India. Vedeta de la Kanal D a bifat mai multe obiective turistice, iar la un moment dat a ajuns la celebrul Taj Mahal, unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume.

În momentul în care ghidul a realizat că Dan Negru este din România, „regele audiențelor” s-a trezit în fața unei situații neașteptate. Acesta a fost întrebat dacă o cunoaște pe „Lula”.

Înițial, Dan Negru nu și-a dat seama despre cine este vorba, dar apoi a înțeles că localnicul făcea referire la partenera lui Salman Khan, frumoasa Iulia Vântur.

Dan Negru a sunat-o pe Iulia Vântur, după ce a aflat că aceasta e poreclită „Lula”

După ce a aflat ce poreclă are Iulia Vântur în India, prezentatorul TV a sunat-o pe fosta vedetă de la Pro TV pentru a afla toate detaliile.

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula.

Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a mărturisit Dan Negru pentru unica.ro.  

Dan Negru, descoperire uluitoare în India

În aventura sa din India, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” a mai avut un episod palpitant. Dan Negru a ajuns la memorialul lu Mahatma Gandhi, părintele spiritual al țării. Acolo a făcut o descoperire uluitoare. „Ole, Ole, Ceaușescu încă e”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

În acest spațiu sacru, vedeta a observat că sunt doi copaci uriași. Unul dintre ei a fost plantat de liderul vietnamez Ho Chi Minh, iar celălalt de Nicolae Ceaușescu.

„Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine…Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut.

Acesta este unul dintre cele mai cătate locuri din India, memorialul celui mai iubit politician pe care l-a avut India vreodată, Mahatma Gandhi, și ală a copacul lui Ceaușescu. La multi ani, România!”, a precizat Dan Negru, într-un clip postat pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net