Dani Oțil o invită pe Mihaela Rădulescu la nunta cu Gabriela: "Are plicul pregătit. O chem când fac nunta aia mare"

Ultima actualizare:

    Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, pe vremea când erau împreunăfoto: Click!
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, pe vremea când erau împreunăfoto: Click!

Dani Oțil (41 de ani) a vorbit despre relația cu Mihaela Răduleascu, de departe cea mai de notorietate relație din viața sa. Invitat la podcastul lui Speak, de pe Youtube, prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că au uitat, pur și simplu, să o invite pe fosta lui iubită la nunta lui cu modelul Gabriela Prisăcariu (27 de ani).

Mihaela Rădulescu (52 de ani) nu a fost chemată la cununia civilă dintre moderatorul de la Antena 1 și modelul Gabriela Prisăcariu, dar nici la botezul fiului lor, Luca Tiago. Dani Oțil spune că nu a făcut-o intenționat ci, pur și simplu, ar fi uitat să o cheme de Mihaela la nuntă! „În perioada în care am fost cu Mihaela, care, evident, că a fost pentru mine un mare boost de imagine, eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…Mai în vârstă… nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă! Dar noi eram împreună, în vacanță. (…) Și… bă, am uitat să o chem la nuntă!”, a dezvăluit Dani Oțil, invitat la podcastul găzduit de Speak, pe Youtube.


    Dani și Gabriela, nășiți de Roxana și Tinu VidaicuFoto: arhivă personală
Dani și Gabriela, nășiți de Roxana și Tinu VidaicuFoto: arhivă personală

Dani Oțil: "E singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV"

Oțil a dezvăluit însă că jurata de la „Masked Singer România” urmează să fie invitată la ceremonia religioasă. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor face în perioada următoare și ceremonia religioasă la biserică. „Are plicul pregătit. O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV”, a mai adăugat, glumind, prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai invidiate cupluri timp de 5 ani, dar în anul 2014 relația lor a ajuns la final.

Citește și:

Bombă în showbiz! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în secret

Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul în ultima zi înainte de restricții. Cum s-a îmbrăcat mămica

image
image
image
image
image
image
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg