Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe turcii care l-au măcelărit! „Avocații au introdus plângere la Parchet!”

#Exclusiv Click!

Daniel Onoriu e decis să nu lase nepedepsit calvarul pe care l-a trăit. Pilotul a fost pe punctul să-și piardă viața după ce medicii din Turcia i-au greșit o operație banală de gastric sleeve. Onoriu a tocmait cei mai tari avocați . Aceștia au introdus plângere penală la Parchet, urmând a fi stabilite daunele pe care le cere pilotul.

cub daniel onoriu png
Daniel Onoriu s-a recuperat greu după operație. Sursa foto: Click!

Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii de la clinica din Turcia, care i-au greșit operația de gastric sleeve! În urma intervenției, pilotul de raliu a fost pe punctul să-și piardă viața și a stat internat timp de 55 de zile la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgență Floreasca.

Soția lui Daniel Onoriu: „Procesul nu va fi unul ușor”

Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează!

Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, ne-a declarat Izabela Onoriu, soția pilotului, în exclusiviate pentru Click!

Daniel Onoriu a văzut moartea cu ochii pentru a doau oară, după ce a decis să facă operație de micșorare a stomacului. Pilotul era nemulțumit de kilogramele în plus pe care le acumulase, așa că a decis să se opereze în Turcia, la o clinică destul de renumită.

Fostul campion național la raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Odată întors acasă, au apărut complicațiile.

Pe 3 decembrie 2021, Onoriu a fost adus cu hemorgie internă masivă la Spitalul Floreasca, unde medicii au intevenit de urgență pentru a-i salva viața pilotului.

„Era măcelărit de medicul din Turcia, aşa s-au exprimat doctorii când l-au deschis pe burtă. Au făcut tot ce e omeneşte posibil să-l ţină în viaţă până acum. În Turcia, i-au atins o venă principală la pancreas care a sângerat încontinuu.

Am discutat chiar cu medicul care l-a operat in Turcia. Ne-au sunat cu o zi înainte că vine în Bucureşti chiar medicul turc care o să-l opereze. Am fost, am discutat, ne-au dat garanţii că are zeci de operaţii bariatrice la activ.”, a povestit, la acel moment, disperată soţia lui Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu: „Au vrut să-mi ia banii!"

De altfel, Daniel Onoriu crede că medicii turci care l-au operat, inițial, au realizat că el ar avea o problemă de sănătate, dar au efectuat oricum intervenția chirurgicală doar din dorința de a-i lua banii.

Fizic de abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii”,a declarat Daniel Onoriu, la Antena 1.

Daniel Onoriu (44 de ani), nepotul regretatei Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Pilotul a stat nu mai puțin de 55 de zile internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește”, a spus Daniel Onoriu, după ce a fost externat, într-un mesaj pe contul său de zocializare.

Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri este nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, însă prin alianță. Daniel este băiatul fiului lui Ion Onoriu, soţul lui Gabi Luncă, însă din prima căsătorie a acordeonistului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
seim letonia shutterstock 2046797567 jpg
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png