Daniela Nane, pentru prima dată cu fiul ei, la tv. Codrin este un tânăr surprinzător, plin de talente

Ultima actualizare:

    Daniela Nane și Codrinfoto: PRO TV
Daniela Nane și Codrinfoto: PRO TV

Daniela Nane, fostă Miss România în 1991, are un băiat, Codrin, care îi seamănă ca două picături de apă. Tânărul de 21 de ani a venit pentru prima dată într-o emisune televizată, împreună cu mama lui.

Actrița Daniela Nane este de o frumusețe răpitoare! Este câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România și, totodată, prima participantă din partea țării noastre la concursul de frumusețe Miss Universe. Daniela a fost căsătorită până în 2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, cu care un copil, pe Codrin. În 2016 însă, Daniela a devenit soția lui Adrian Cioroianu, fost ministru al Afacerilor Externe.

Codrin e talentat în multe domenii

Daniela Nane l-a adus pentru prima oară pe fiul ei, Codrin, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.  Codrin a practicat scrimă, înot și atletism și este foarte înalt, are 1,94 metri. Fiul actriței studiază Psihologie investigativă, la 21 de ani. „Am făcut scrimă opt ani, dar nu mi-a placut la antrenamente. Eu făceam sportul acesta de placere, dar nu puteam să sufăr să merg la antrenamente. Eram talentat, dar nu m-a interesat să făc o carieră din asta”, a spus Codrin, la Pro TV.

„Codrin e talentat în multe domenii, adică e bun și la matematică, e bun și la vorbit în public, e bun și la actorie. E un tânăr foarte inteligent, cu un simț al dreptății foarte accentuat, cu bunăvoință, cu bunătate, tot timpul caută binele suprem al tuturor, când ia decizii. Ne înțelegem foarte bine, avem încredere unul în altul, vorbim orice”, a mărturisit Daniela Nane, despre fiul ei, aflat la vârsta tuturor posibilităților.

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png