De ce nu are iubită Cucu de la "Noaptea Târziu"?: „Mama este disperată să...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Îmbrăcat șic și cu zâmbetul la purtător, Cucu de la "Noaptea Târziu" și-a făcut prezența pe covorul roșu la avanpremiera filmului Team Building! Relaxat și binedispus, artistul ne-a dezvăluit motivul pentru care nu are în prezent o iubită, dar și ce pretenții are de la femeia cu care o să se afișeze în public la brațul său.

Vezi si: Cucu de la "Noaptea târziu", declarații fără perdea: "Am fost îndrăgostit de Nicole Cherry"

De ce nu are iubită Cucu de la "Noaptea Târziu" 

Cucu de la "Noaptea Târziu" se pare că nu prea are noroc în dragoste! Simpaticul cântăreț ne-a declarat în exclusivitate care este principalul motiv pentru care nu are încă o iubită la vârsta de 29 de ani. 

„Nu am iubită! Nu știu de ce! Momentan nu s-a legat! Când o să se lege, probabil o să fie, dar nu bat înspre treaba aceasta, pentru că momentan mă axez foarte mult pe carieră, dar dacă o să găsesc pe cineva, să ne îmbinăm bine și să ne ajutăm unul pe altul pe carieră și așa mai departe, da, dar dacă nu, nu mă grăbesc.

Îmi este bine așa singur cuc! Am mai avut situații în care aveam iubită și nu aveam timp să evoluez în carieră, dar cam ăsta este motivul. Vreau să evoluez cât mai mult și când o să fie, o să fie! Am întâlnit persoane care nu erau din același film cu mine și nu are rost să stai cu o persoană dacă nu este din același film!”, a declarat Cucu de la “Noaptea Târziu”, pentru Click!.

Ce spun părinții lui Cucu despre viața de celibatar?

Artistul ne-a spus și ce părere au părinții săi despre faptul că nu are pe nimeni. „Mama este disperată să mă așez la casa mea. Plus că de asta am doi frați, unul dintre ei are și copil și îți dai seama că îmi zice că vrea și ea un nepoțel sau o nepoțică de la mine.”, a mai zis, amuzat, cântărețul.

Citeste si: Cucu de la "Noaptea târziu", în război cu Brigitte și Dani Mocanu din cauza refugiaților din Ucraina

Cucu de la "Noaptea Târziu" nu pune preț pe haine!

Tânărul și-a făcut prezența la avanpremiera filmului îmbrăcat extrem de relaxat, dar în același timp foarte cool! 

M-am îmbrăcat așa pentru că, venind la o comedie, am zis să mă simt cât mai confortabil. Sunt atras de partea această cinematografică. Eu în studenție am fost coordonator a unui festival în Timișoara, unde am coordonat chiar secțiunea de film! Îmi place acest lucru! Îmi place și actoria, îmi place și regia. Tot ce înseamnă film îmi place”, a declarat Cucu, pentru Click!.

Cu această ocazie, l-am întrebat pe celebrul artist din trupa Noaptea târziu de unde vine numele Cucu. „Pe mine mă cheamă Cuc, am mai pus un “U” și a rămas Cucu de la <Noaptea Târziu>, că este proiectul! Este foarte simplu! Toată lumea mă întreabă de multe ori de unde vine <Cucu> și de multe ori le zic <mă de la Tiberius sau ceva>”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net