Delta a făcut ravagii în corpul Alinei Pușcău: «Dacă nu mergeam la spital, muream în casă. Regret că nu am făcut vaccinul»

Ultima actualizare:

    Alina Pușcău, în stare gravă, cu Covidfoto: Instagram
Alina Pușcău, în stare gravă, cu Covidfoto: Instagram

Alina Pușcău (39 de ani) a trecut pe lângă moarte! Fotomodelul a fost infectat cu varianta Delta a noului coronavirus, care a pus-o la pământ. Alina a avut simptome severe și, luni seară, când a simțit că organismul îi cedează, a chemat de urgență Salvarea.

Alina Pușcău a ajuns, luni seară, la spital, în stare gravă. Fotomodelul a dezvăluit că a luat virusul de la o prietenă, care a venit la ea acasă să o viziteze, fără să știe că are COVID-19. După ce a încercat să se tratateze acasă, Alina nu mai rezistat, a chemat Salvarea și a ajuns la spital, unde a fost pusă imediat pe perfuzii.


    Alina Pușcău a ajuns la spitalfoto: Instagram
Alina Pușcău a ajuns la spitalfoto: Instagram

Alina Pușcău: "Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul"

"Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă. O lună de zile trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică...", a dezvăluit Alina Pușcău, la Antena 3.


    A fost pusă pe perfuziifoto: Instagram
A fost pusă pe perfuziifoto: Instagram

Modelul a mai povestit faptul că medicii i-au zis că dacă nu mergea la spital, era cât pe ce să-și piardă viața. “La salvare stai ore întregi şi aştepţi, pentru că e foarte multă lume. Auzem în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a şi zis!”, a adăugat Alina.

Alina Pușcău: ”Am așteptat Salvarea șapte ore!”

Externată din spital pentru că nu mai erau paturi pentru bolnavii de Covid, Alina Pușcău a oferit noi amănunte în ceea ce privește starea ei de sănătate. „Virusul mi-a afectat plămânii, am pneumonie! Am fost externată pentru că sunt mulți oameni blonavi care au nevoie de pat. M-au trimis acasă cu tratament. Nu mai am putere nici să mai fac de mâncare. Mi s-a fisurat ceva în capul pieptului, mi-e greu să respir. Nu am vrut să merg la spital, că auzisem niște povești. Am crezut că dacă iau antibiotic mă fac bine, dar mi-a făcut mai mult rău. Soția lui Andrei Stoica mi-a zis să sun la Salvare și să merg la spital. Am sunat la Salvare la 1 și a venit la 8! Am stat trei ore în Salvare, să ia alte persoane bolnave”, a declarat modelul, la Pro TV, la emisiunea "La Măruță".

Citește și:

Actrița Liliana Mocanu din Las Fierbinți și fiica ei, confirmate cu Covid-19. «Salvarea a venit după 4 ore»

Alina Pușcău, în stare gravă cu Covid, varianta Delta: “Mă omoară, îmi distruge viața”

image
image
image
image
image
image
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg