Denisa Tănase de la Bambi și-a deschis al 41-lea magazin de parfumuri: «Mi s-a schimbat viaţa cu totul». Succes răsunător în pandemie

Ultima actualizare:

    Denisa Tănasefoto: Instagram
Denisa Tănasefoto: Instagram

Denisa Tănase a deschis, vineri seara, magazinul de parfumuri cu numărul 41. Brandul ei, My Geisha, se bucură de un real succes, lumea stă la coadă să îi cumpere produsele iar amploarea cu care a crescut acest business i-a luat prin surprindere chiar şi pe Denisa şi soţul ei, omul de afaceri Mircea Brânzei. Recent, brand-ul Denisei a devenit furnizor al Casei Regale a României.

„Mai pot! Mai urmează să deschidem în perioada următoare încă un magazin în Bucureşti şi unul în Baia Mare. Am depăşit targetul propus până la sfârşitul anului. Aveam un target mai mic! Mi s-a schimbat viaţa cu totul de când am intrat în acest business pentru că am alte priorităţi, am alte activităţi în primul rând. Viaţa mea arată  altfel cap-coadă, de la lucrurile care mă preocupă, până la lucrurile pe care le fac în timpul liber, pot să spun că s-a schimbat complet!”, a povestit pentru Click! Fosta solistă are magazine în țări din Europa precum Belgia, Franța, Spania, Austria, Germania, Italia, iar în România, în aproape toate orașele mari.


    Denisa Tănase
Denisa Tănase

A împlinit 34 de ani pe 13 octombrie

Denisa Tănase, actuala doamnă Brânzei, care face echipă bună cu Raluca, sora ei. “Cu Raluca, ne completăm la fel de bine. Începutul a fost mai greu pentru că mi-a luat ceva până am convins-o să vină împreună cu mine pe zona asta, ea era încă foarte legată de zona muzicală. Nu a crezut de la început în activitatea asta dar  în calitate de soră venea cu mine şi îmi oferea suport de câte ori aveam nevoie, fără să aibă şi convingere, acum suntem echipă, facem totul împreună şi este una dintre persoanele pe care mă pot baza oricând”, a mai povestit Denisa care a împlinit 34 de ani pe 13 octombrie, dar a primit şi un cadou pe măsură de la soţul ei. 

“De ziua mea am petrecut aici, la şmotru la magazin, am decorat, am amenajat magazinul, am fost toată ziua aici până seara şi am lucrat în magazin. Soţul mi-a adus flori şi plecăm săptămâna viitoare în vacanţă, mi-a făcut surpriză, m-a anunţat pe 12 seară, de ziua mea, ziua mea a fost pe 13, şi el m-a anunţat seară că o să mergem în vacanţă, în Dubai, aici, aproape, acasă, să fie cald, să putem să facem plajă şi să ne odihnim”, a povestit Denisa pentru Click! Cei doi soţi au fcaut deja o investiţie importantă în Dubai, acolo unde şi-au luat două apartamente, pe plajă, care sunt încă în construcţie. Dar atunci când vor fi gata Denisa şi Mircea nu exclud varianta de a se muta şi locui în Dubai.

Citește și:

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, nuntă de lux într-un castel de pe Riviera Franceză! Cum arată rochia de mireasă

EXCLUSIV Și-a cumpărat două apartamente în Dubai. Denisa Tănase de la Bambi are succes răsunător în pandemie

image
image
image
image
image
image
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp