Diana Munteanu, criticată dur pentru ținuta de pe plajă: „Ce vulgară ești! Băiatul tău ce zice”

Ultima actualizare:

Diana Munteanu face din nou senzație pe Internet. Ultima sa postare din social media a adunat foarte multe critici, după ce vedeta de televiziune s-a afișat într-un costum de baie minuscul, în timp ce se afla pe plajă. Așa cum li se întâmplă multor persoane publice din România, nici Diana Munteanu nu a fost ferită de comentariile răutăcioase primite din partea urmăritorilor ei. 

Diana Munteanu, criticată dur pentru ținuta de pe plajă. Foto: colaj/Instagram
Diana Munteanu, criticată dur pentru ținuta de pe plajă. Foto: colaj/Instagram

Frumoasa prezentatoare de televiziune reușește să aibă în continuare o formă fizică de invidiat, pe care nu se ferește să o expună în costume de baie care mai de care mai extravagante. Așa s-a întâmplat în urmă cu puțin timp, când Diana Munteanu a postat pe Instagram un clip video care a stârnit reacții diverse și critică aspră. 

Diana Munteanu, „certată” pe Instagram de o internaută

O utilizatoare Instagram a fost de părere că prin ultima apariție pe Instagram, purtând un costum de baie minuscul, Diana Munteanu nu face altceva decât „să își facă băiatul de râs”, dând exemplu de un comportament mult prea… „vulgar”.

„Doamne... Ce vulgară ești... Băiatul tău ce zice? Mie mi-ar fi rușine...”, a fost comentariul lăsat de o internaută, care a generat o serie de păreri. 

 „Să ce?”, o întrebă un internaut. 

„Să mă afișez așa. Ce nu pricepi? Într-adevăr, e greu... Să pricepi și tu... Să se dezbrace și ea🤣”, a continuat aceasta. 

Părerile internauților, împărțite 

„Nu-ți bate capul, la plajă n-ai voie în costum, în costumul de ski sau pufoaică, sau un sac pe cap dacă se poate, ca să stea ele liniștite😂😂😂”, a sărit în apărarea Dianei Muntenau o altă internaută. 

„Draga mea, nu merită! Cu siguranță majoritatea fac la fel, dar nu are cine să le filmeze sau nu sunt cunoscute ca să fie băgate în seamă. Arăți super!!❤️🔥”, „Câtă prosteală. Infinită! Nici nu te mai recunoști, că nu-ți mai semeni. Bisturiul face minuni la față!”, au mai fost câteva dintre comentariile internauților. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net