Scene erotice cu Diana Sar în lungmetrajul „Dosarul 631" / FOTO

Ultima actualizare:

Diana Sar și-a făcut debutul în primul ei film! Este vorba de „Dosarul 631", un lungmetraj inspirat dintr-un fapt real, care prezintă investigația jurnalistică a unui reporter TV în legătură cu presupusele „închisori zburătoare”, americane din România. Actrița a jucat câteva scene erotice, care vor fi cu siguranță mult discutate.

Diana Sar a jucat ăn primul ei lungmetraj
Diana Sar a jucat ăn primul ei lungmetraj

Un nou film românesc atrage atenţia: „Dosarul 631”, în regia lui Marius Th. Barna. Producţia lansată recent pe marile ecrane este inspirată dintr-un fapt real, care prezintă investigația jurnalistică a unui reporter tv în legătură cu presupusele „închisori zburătoare” americane din România.

Personajul principal, jurnalistul Dinu (care este interpretat de actorul Iosif Paștina) urmărește un misterios dosar care are numărul 631 și, în schimb, descoperă o scurgere de informații dintr-o bază NATO din România. Partenera acestuia în film este interpretată de tânăra actriță Diana Sar (27 de ani), alături de care a filmat şi o secvență intimă.

Citește și: Diana Sar, ținută îndrăzneață la o lansare de  film 

Diana Sar, scene erotice în primul ei lungmetraj!

Diana spune că a avut trăiri puternice la filmarea primei secvențe de amor din carieră. „Am avut emoții pentru că a fost prima secvență de amor pe care am filmat-o. Sunt foarte recunoscătoare pentru ajutorul pe care l-am primit din partea domnului regizor Marius Th. Barna și a echipei de filmare pentru a depăși momentele mai dificile și pentru că l-am avut alături pe Iosif Paștina, un partener extraordinar care mi-a oferit sprijinul emoțional de care aveam nevoie într-o astfel de secvență.

În timpul filmării, nu m-am simțit stânjenită și nu am avut blocaje. Așa cum m-am așteptat, secvență este foarte frumoasă și nu este deloc vulgară”, spune Diana Sar despre rolul Valentinei din „Dosarul 631".

Diana Sar s-a făcut remarcată în rolul Roxanei din serialul „Vlad” (PRO TV), dar a lucrat multă vreme, din adolescenţă, ca model. A ajuns pe marile podiumuri din lume şi a recunoscut că acele experiențe au ajutat-o în cariera ei de actriţă.

Modellingul e o bună rampă de lansare pentru o viitoare actriță, mi-a oferit ocazia de a cunoaște și de a lucra cu oameni minunați. Modellingul m-a învățat să fiu conștientă de corpul meu în fața camerei, să știu să mă poziționez în funcție de lumină.

E mai greu să exprimi emoție printr-o fotografie decât printr-un rol. Atât în modelling, cât și în actorie trebuie să știi să accepți refuzul și criticile dure. Am vizitat din adolescență Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano, fiecare oraș cu cerințele lui.

În Asia purtam la castinguri haine copilăroase, în Paris și Londra, haine cât mai simple, închise la culoare, iar în Milano și New York, haine feminine și elegante. Deși vocația mea e în actorie, modelling-ul va face întodeauna parte din baza educației mele.”, a declarat Diana Sar, pentru Click!.  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net