Doliu în familia Roman! Catinca este cea care a făcut anunțul: „L-am pierdut pe tata”

Veste tragică în familia Roman. Catinca a anunțat că tatăl ei s-a stins din viață. Fiica Mioarei Roman a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook.

catinca roman tata png

Catinca Zilahy, în doliu. Tatăl ei a încetat din viață

Sora Oanei Roman trece prin clipe dificile după ce l-a pierdut tatăl său, Iosif Zilahy. Acesta a decedat noaptea trecută. 

„L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Asa doresc sa fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, ramai în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris Catinca Zilahy, după decesul celui care i-a dat viață.

Iosif Zilahy s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Acesta se afla internat în spital de câteva săptămâni.

Citește și: Oana Roman, vești neașteptate despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Doliu în familia Roman. Cine a fost Iosif Zilahy? Fiica sa, Catinca Roman, i-a fost mereu aproape

Înainte de a fi căsătorită cu Petre Roman, Mioara Roman a fost măritată cu Iosif Zilahy. Cei doi au divorțat după 12 ani de căsătorie. Din relația lor a ieșit pe lume Catinca Roman, în vârstă de 55 de ani.

Poate te interesează: Oana Roman, atac fără precedent la Traian Băsescu: «I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!»

Povestea de dragoste dintre Mioara Roman și Iosif Zilahy s-a petrecut în tinerețea celor doi. De altfel, Mioara avea doar 19 ani când s-a îndrăgostit de tatăl Catincăi. La acea vreme, Iosif avea 27 de ani.

 „M-a cucerit cu frumuseţea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, povestea Iosif Zilahy, tatăl Catincăi Roman, conform Libertatea.

Deși s-au separat de multă vreme, Mioara Roman și Iosif Zilahy au rămas în relații bune de prietenie, legătura fiind bine întreținută și de fiica lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
disparuta olt foto ipj olt png
image
image
image
image
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west