Doru Stănculescu a fost înmormântat. Mesajul fiului și gestul emoționant al lui Andrei Păunescu

Ultima actualizare:

    Doru Stănculescufoto: Mediafax
Doru Stănculescufoto: Mediafax

Joi, 26 august, lumea artistică de la noi și-a a luat „Adio!” de la cel care a fost Doru Stănculescu. Artistul, în vârstă de 71 de ani, a părăsit această lume în dimineața zilei de 23 de august, atunci când a fost găsit mort în casă de către fiul său, Matei Stănculescu. Artistul a murit în urma unui accident stupid și tragic: a căzut în baie!

Doru Stănculescu a fost condus pe ultimul drum joi, 26 august, de către familia profund îndurerată și de către o parte din colegii de breaslă. Artistul își doarme somnul de veci în cavoul familiei din Cimitirul Ghica Tei.

„L-am dus <pe sub flori> pe Doru Stănculescu, în Cimitirul Ghica Tei. Mulți și îndurerați și emotionați, dar și senini oameni acolo: soția Valentina și fiul Matei Stănculescu, Sorin Minghiat, Dan Chebac, Zoia Alecu, Nichi Oagăn, Eugen Avram, Raul Cârstea, Dan Vană, Lena Stanca, părintele Dan Bădulescu, Vanghele Gogu, Maria Gheorghiu... Pentru că nu s-a putut arunca pământ în mormânt (cavoul familiei e de beton), am aruncat peste Doru Stănculescu un alt fel de pământ fertil, pe care și el l-a îmbogățit și l-a întemeiat, tricoul meu cu Cenaclul Flacăra pe care l-am purtat în 2017, la prima noastră Sală a Palatului din era post Adrian Păunescu, unde Doru a fost pe scenă”, a scris Andrei Păunescu, după înmormântarea marelui artist, pe pagina sa de Facebook.

Fiul lui Doru Stănculescu, omagiu tatălui

Și fiul folkist-ului, Matei Stănculescu, a ținut să-i aducă un ultim omagiu tatălui său. „Cea mai mare bucurie a lui tata a fost să-și aducă prietenii împreună. Și când nu era o ocazie specială, crea el una. Așa a făcut și acum. Tata a plecat să continue cheful alături de Dan Andrei Aldea, Vali Sterian, Adrian Păunescu și mulți alți prieteni dragi”, a postat fiul lui Doru Stănculescu, pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Cum a murit Doru Stănculescu? Andrei Păunescu: ”A căzut în baie! Tragic și stupid”

Scrisorile lui Stanca. Dragă Doru Stănculescu,

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg