Două evenimente importante, umbrite de „nunta anului”. Cu cine și-au împărțit Smiley și Gina Pistol invitații

Nunta dintre Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) a umbrit alte două mari evenimente mondene care au avut loc tot weekendul acesta. În vreme ce aceștia au avut aproximativ 300 de invitați, ceilalți au organizat petreceri mult mai restrânse. Click! îți spune despre cine este vorba...

Nunta Bellei Santiago și botezul fetiței Roxanei Hulpe au avut loc pe 26, respectiv pe 27 mai
Nunta Bellei Santiago și botezul fetiței Roxanei Hulpe au avut loc pe 26, respectiv pe 27 mai

Gina Pistol și Smiley s-au cununat civil și apoi religios și au dat o petrecere colosală sâmbătă, 27 mai, la Palatul Snagov. Evenimentul lor a fost organizat de câteva luni bune și a acaparat atenția tuturor în aces weekend, așa încât alte două evenimente importante aproape că au trecut neobservate.

Este vorba despre nunta solistei care a câștigat „X-Factor” în 2018, Bella Santiago (33 de ani), și botezul fetiței prezentatoarei Știrilor PRO TV de weekend, Roxana Hulpe.

Bella Santiago s-a cununat religios, după 6 ani de mariaj civil

Bella Santiago și Ionuț Nicolae Grigore s-au căsătorit religios vineri, 26 mai / foto: arhiva pers.
Bella Santiago și Ionuț Nicolae Grigore s-au căsătorit religios vineri, 26 mai / foto: arhiva pers.

A mai fost o nuntă mondenă în weekend: Vineri, s-a cununat religios și Bella Santiago (33 de ani), cântăreața originară din Filipine care a cucerit România după ce a participat la competiția „Românii au talent” de la PRO TV, în 2016, și a câștigat, doi ani mai târziu, concursul de talente muzicale „X-Factor” de la Antena 1.

Artista s-a măritat și în fața lui Dumnezeu cu partenerul ei de viață, Ionuț Nicolae Grigore. Cei doi făcuseră cununia civilă în 2017. Bella a radiat de fericire și a intrat cântând în biserică, o melodie compusă de ea special pentru soț, așa cum a declarat pentru viva.ro.

Cântăreața are o fetiță dintr-o relație anterioară, dar a declarat pentru spynews.ro că își dorește doi copii și din relația actuală. În ceea ce privește nunta, a fost una doar cu membrii familiilor și prietenii apropiați, iar mireasa a schimbat două rochii.

Roxana Hulpe și-a botezat fiica, naș a fost colegul Cosmin Stan

Roxana Hulpe și soțul ei i-au avut nași la botezul fetiței lor pe Cosmin Stan și soția acestuia
Roxana Hulpe și soțul ei i-au avut nași la botezul fetiței lor pe Cosmin Stan și soția acestuia

A fost plin de evenimente în weekend. Și Roxana Hulpe, știrista de la PRO TV care împlinește 33 de ani la 1 iunie, a avut un eveniment important în familie: ea și soțul său, afaceristul Bogdan Rădulescu, și-au botezat fiica, pentru care au ales numele Zora Rafila. Evenimentul a avut loc tocmai în județul Cluj, la la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Gilău, unde slujește ca preot tatăl știristei și unde a fost și ea botezată.

Nașii micuței au fost Cosmin Stan, colegul de prezentare al Roxanei, și soția acestuia. „Eu sunt Rafila, bunica din partea tatălui e Rafila și am vrut ca ea să fie și Rafila, fiind și un nume biblic. Zora e Zori de Zi, e raza noastră de Soare care ne-a luminat viața. Așa îi și spunem, Zora Zorilor”, a explicat Roxana, în exclusivitate pentru Click!, semnificația numelor alese pentru cea mică.

Printre invitați s-au numărat mai mulți colegi de-ai Roxanei, printre care și Amalia Enache, care a mers până la Cluj cu trenul. 

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net