Dr Alban, pretenții de star internațional

Ultima actualizare:

În perioada 18-21 august, pe Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, a avut loc un festival, în care au fost invitate nume celebre din industria muzicală internațională, printre care și Dr. Alban. Iată ce cerințe a avut pentru organizatori!

Dr Alban, pretenții de star internațional pentru We Love Music Festival! Foto: Arhivă
Dr Alban, pretenții de star internațional pentru We Love Music Festival! Foto: Arhivă

Ce pretenții a avut Dr Alban pentru a participa la festival

Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară! Evenimentul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii.

Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii pe care a găzduit-o România vreodată, invitați fiind staruri celebre precum Ronan Keating, Jay Sean, Outlandish, Oceana sau Melody Thornton ex. Pussycat Dolls!

Vezi și: Salvatore Ganacci și maneaua lui Nicolae Guță, la Saga! Isteria de la festival: „Noi bem, spargem pahare”

Printre ei se numără și Dr. Alban, iar starul internațional și echipa sa au avut și câteva pretenții pentru a se deplasa în România, iar Click! a aflat cum poți menține un star „mulțumit”!

Spre exemplu, artistul își dorește ca scenă pe care cântă să fie de minim 5x5 metri pătrați. Solistul vrea că în spate, în culise, să fie așteptat cu fructe, băuturi, apă fără gaz, bere, vin, și să aibă prosoape curate după spectacol.

În plus, acesta își dorește să aibă securitate tot timpul. De asemenea, trebuie să stea la un hotel de 5 stele, fiindu-i pus la dispoziție un apartament și 3 camere standard, cu 3 mese pe zi și transport local sub formă de limuzină sau dubă confortabilă.

Cine e Dr Alban

Dr Alban, pe numele său complet Alban Uzoma Nwapa, este un artist suedez de origine nigeriană, care a vândut, de-a lungul timpului, peste 16 de milioane de albume. Artistul a atins faima internațională în 1992, datorită mega hitului „It’s My Life”.

Te-ar putea interesa: Ce s-a descoperit în ancheta cu scandalul drogurilor la Festivalul Saga

Pe când avea 20 de ani, plănuia să devină medic stomatolog, iar pentru a-și finanța studiile a început să lucreze că DJ într-un club din Stockholm. Așa și-a început cariera artistul, care a preluat însă ceva și din fostul lui hobby, apelativul „Dr” (doctor n.r).

Dr Alban vine în România cu un super show în cadrul We Love Music Festival, în cea de-a patra zi a festivalului, pe data de 21 august. Pe lângă Dr Alban, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, nume sonore precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Outlandish, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, Lou Bega, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton, Class, LA, Body & Soul și alții.

Cum va arăta We Love Music Festival

Gazdele evenimentului: reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D. 

Pe lângă un line-up cu artiști de top, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net