Dragoș Pătraru are Covid: "La cât de rău îmi e de 3 zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin"

Ultima actualizare:

    Dragoș Pătrarufoto: Prima TV
Dragoș Pătrarufoto: Prima TV

Realizatorul emisiunii Starea Naţiei (Prima TV), Dragoş Pătraru, este infectat cu Covid, au anunţat producătorii emisiunii pe pagina de Facebook. Jurnalistul a confirmat și spune că nu știe cum ar fi trecut prin boală dacă nu ar fi fost vaccinat.

Informația a fost publicată de paginademedia.ro. "Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30.Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania. Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!", este postarea de pe pagina de Facebook a emisiunii "Starea nației". 

Într-un comentariu la această postare, Dragoș Pătraru spune, în stilu-i caracteristic, că nu știe cum ar fi trecut prin boală dacă nu ar fi fost vaccinat. "Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parca era vaccinat! Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori daca il iei sau râmânem aceiași ignoranți needucați ai Europei? PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin. Să vă fie bine!", a scris jurnalistul.

Citește și:

Manuela Hărăbor, confirmată cu Covid: "Nevaccinată și în curs de imunizare pe cale naturală"

Confesiunile vedetelor după Covid: sechele și povești de groază din spital. Andrei Ștefănescu: "Eram praf, aveam pierderi de memorie"

image
image
image
image
image
image
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net