Duet între generații: Felicia Filip și tânărul tenor Dragoș Popa, din nou pe aceeași scenă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În luna mai a acestui an, fermecătoarea si talentata Felicia Filip ne povestea într-un amplu interviu despre fostul ei elev, tânărul tenor Dragoș Popa, și mărturisea că ar putea face un nou duet cu el. Astrele s-au aliniat si iată că acest lucru s-a concretizat zilele trecute, în urma sugestiei lansate de Click!

Felicia Filip
Felicia Filip

Cei doi artiști au impresionat publicul, weekend-ul trecut, print-un recital susținut la Codlea F-Estival, în centrul istoric al orașului Codlea. În cadrul concertului, cei doi au interpretat celebra piesă „O sole mio”.

Nu rata nici: Felicia Filip, dezvăluiri emoționante! De ce nu a făcut copii în cei 32 de ani de căsătorie?

Felicia Filip (63 de ani) a abordat o paletă largă de genuri muzicale. Compoziții din repertoriul românesc, internațional, dar și arii celebre. Concertul s-a încheiat cu „Ciuleandra”, din repertoriul Mariei Tănase.

În cadrul festivalului au urcat pe scenă și alți artiști iubiți de public, precum Oana Radu, Dalma Kovacs, Georgiana Lobonț, Ciro de Luca și alții. Cea de a II-a ediție „Codlea F-estival” s-a desfășurat în perioada 05 – 07 august, evenimentul fiind organizat de Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Codlea.

Vezi și: Felicia Filip s-a îndrăgostit în stația de autobuz. Secretul căsniciei perfecte cu regizorul Cristian Mihăilescu

„Momente unice! Am revenit pe scenă după o pauză de peste 5 ani, într-un concert alături de marea noastră soprană, Felicia Filip. O întâlnire care, sunt sigur, va rămâne fără egal în viața mea! În urmă cu puțin timp, când m-a sunat maestrul Cristian Mihăilescu să îmi spună că avem eveniment, știam că trebuie să prezint.

Mai apoi, când am primit desfășurătorul concertului, citindu-l, m-am regăsit în program. A fost o surpriză din partea dragilor mei Felicia Filip și Cristian Mihăilescu. Timpul de pregătire a fost extrem de scurt, iar după o pauză atât de lungă, nu mi-a fost deloc ușor, dar am reușit, cu sprijinul și experiența pe scenă a doamnei Felicia Filip.”, ne-a spus Dragoș Popa (27 de ani) .

Cine e Felicia Filip

Felicia Filip s-a născut în Slatina, județul Olt, iar de la o vârstă fragedă a fost pasionată de muzică. Artista a cântat pe numeroase scene internaționale precum Royal Opera House, Covent Garden, Staatsoper, din Moscova în Barcelona, Tokyo sau Toronto.

A fost solistă a Operei Naționale din București (1985-1990). În prezent, Felicia Popa este director general al Operei Comice pentru Copii din București și conf. univ. dr. la Facultatea de Științe și Arte din cadrul Universității "Valahia" din Târgoviște.

Cine este Dragoș Popa

Puțini știu, dar muzicianul Dragoș Popa este cel care a înființat, la doar 16 ani, un festival de muzică pentru copii la Zărnești, județul Brașov, locul în care și el a fost elev. „Ecoul Pietrei Craiului” a avut loc câțiva ani, fiind bugetat de Primăria din Zărnești cu un buget anual de circa 350 milioane lei vechi.

Dragoș Popa s-a născut pe 22 mai 1994 în Zărnești, România și este un formator, jurnalist, coordonator artistic, compozitor și artist român. A debutat în carieră și a intrat în viața publică la vârsta de 16 ani, reușind atunci să atragă atenția presei, dar și a unor personalități marcante ale vieții culturale românești, prin totalitatea rezultatelor obținute în domeniu.

Școala Generală a urmat-o în orașul natal Zărnești, iar mai târziu a fost repartizat la Colegiul Național Economic “Andrei Bârseanu“ din Brașov, urmând profilul de Gastronomie și Artă culinară, cu specializarea tehnician în gastronomie. În paralel cu studiile liceale a fost admis în anul 2011, la Școala Populară de Arte și Meserii “Tiberiu Brediceanu” din Brașov, unde a studiat muzică pop, având că prim profesor pe Bianca Brașoveanu, artist liric.

La începutul anului 2013, își descoperă pasiunea pentru muzică clasică vocală și începe să studieze canto clasic alături de soprana Valentina Mărgăraș, regizor și prim solistă a Operei din Brașov, având că maestru corepetitor pe pianista Sena Ducariu.

În anul 2019, Dragoș Popa devine colaborator în cadrul Societății Române de Radiodifuziune, pentru cel mai nou post regional, Radio România Brașov FM. Este prezent la inaugurarea postului în luna martie, realizând primul material. În 2020 e invitat să devină Official TikTok Creator pentru TikTok România.

Contribuie cu materiale educative, însumând încă din primele luni peste 7 milioane de vizualizări. Totodată, inițiază online și participă în campanii de promovare a orașelor României. 2021 este anul în care este invitat să se alăture echipei Kiss, Magic și Rock Fm Brașov, iar astfel devine redactor pentru Global Media & PR.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net