Durerea cu care Donca Mizil, femeia pe care Nicu Ceaușescu a iubit-o cel mai mult, a plecat în mormânt

Ultima actualizare:

    Donca Mizil, în tinerețeFoto: Facebook
Donca Mizil, în tinerețeFoto: Facebook

A fost una dintre frumusețile anilor ’90, a fost iubita lui Nicu Ceaușescu și a plecat de pe această lume cu o mare durere. Oana Mizil, nepoata celebrei Donca Mizil a povestit la Exclusiv VIP care a fost marea durerea mătușii ei, înainte de a muri.

„A regretat că nu a putut să aibă un copil la 8 luni, cu prima ei iubire, Nicu. Că a trebuit să renunțe la el. Asta a fost marea ei durere. Apoi, ne-a avut pe noi, verișorii. Și ne-a iubit foarte mult. Și-a iubit fiicele, pe soțul ei, care este un om extraordinar”, a povestit Oana Mizil.

A murit Donca Mizil

Această a marturisit că plecarea mătușii ei dragi a fost un șoc peste care întreaga familie trece cu greu. „Donca a fost ca și mama mea, ne-a crescut de când eram mici. Odată cu ea a plecat o parte din sufletul meu. Am fost cu ea până în ultima clipă, și eu, și fiicele, și soțul.

Ea a suferit 2 ani de zile destul de rău. Înainte să moară a vrut să o vadă pe fetița mea. I-am povestit Mariei, am întărit-o și a mers să o vadă pe Donca. Ea i-a zis că o să aibă grijă de Maria  și o să o protejeze dintre îngeri”, a spus Oana Mizil la Exclusiv VIP.

Aceasta a publicat un mesaj de adio și pe rețelele de socializare, alături de o imagine din tinerețea mătușii sale. „Coca mea! Draga mea Donca! Te iubesc pana la Lună si înapoi! Drumul până in Împărăția Cerului sa îți fie lin si frumos! Mi-ai fost mai mult decât Mătușă, mi-ai fost ca o Mamă! Întotdeauna in inima mea! Domnul să te odihneasca în pace! RIP”, a scris aceasta. 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net