Elena Gheorghe, infectată cu coronavirus! Coșmar pentru cântareață: „Familia mea, 11 membri, am avut Covid”

Ultima actualizare:

    Elena Gheorghe a fost infectată cu COVIDFoto: Arhivă personală
Elena Gheorghe a fost infectată cu COVIDFoto: Arhivă personală

A fost coșmar la Elena Gheorghe acasă, la Clinceni, din cauza Covid 19! Nu mai puțin de 11 membri din familia cântăreței au fost infectați cu Sars-CoV-2.

Cântareața, care a fost ea însăși infectată cu noul coronavirus, a povestit clipele de groază prin ce a trecut! „Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine!

Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”, a anunțat Elena Gheorghe, pe Instagram.


    Elena Gheorghe, alături de soț și copiiFoto: Arhivă personală
Elena Gheorghe, alături de soț și copiiFoto: Arhivă personală

Un membru din familia ei a avut nevoie de spitalizare

Vedeta a întâmpinat probleme foarte mari atunci când unul dintre membri familiei sale a avut nevoie urgentă de spitalizare. Locurile din unitățile spitalicești erau ocupate. „Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am vazut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul mintii iar saturația lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să gasim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit după două zile de căutari prin niste oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu.

Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze”, a adăugat aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net