Elena Merișoreanu a dat verdictul în «meciul» dintre Prodanca și Reghe: «Rușine să-i fie!»

Elena Merișoreanu a intervenit în conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Artista de muzică populară a fost foarte vehementă în privința antrenorului, pe care l-a criticat dur deoarece a îndrăznit să o lovească impresară, care este, până la urmă, mama copilului său. 

Elena Merișoreanu a dat verdictul în «meciul» dintre Prodanca și Reghe: «Rușine să-i fie»
Elena Merișoreanu a dat verdictul în «meciul» dintre Prodanca și Reghe: «Rușine să-i fie»

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu a lăsat-o indiferentă pe cântăreața de muzică populară, Elena Merișoreanu, bună prietenă cu mama impresarei, regretata artistă Ionela Prodan. 

Citește și: Reghe la proces, Prodanca la INML! De ce lipsește impresara de la Judecătorie?

Merișoreanu a declarat că este revoltată de comportamentul lui Reghe, pe care l-a catalogat ca fiind inacceptabil, având în vedere că a fost agresiv față de Anamaria Prodan, mama fiului său, Bebeto, în vârstă de 14 ani. 

Nu rata nici: Anamaria Prodan are lipici la tinerei! Cum a fost surprinsă în ziua în care Reghe se plimba pe la Poliție

Artista a mai adăugat că, în momentele când impresara o îngrijea pe mama ei, Ionela Prodan, pe patul de spital, Reghe nu i-a fost alături, ci a preferat să se distreze. 

«Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei.

Vezi și: De necrezut! Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan micuțului Liam chiar în ziua botezului

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el, între timp, se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară», a declarat Elena Merişoreanu la România Tv.

Anamaria Prodan: «Nu putem să stăm drepți ca să ne bată Reghecampf»

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au intrat într-o altercație fizică, vineri 23 de septembrie, în urma căreia amândoi au ajuns la Secția de Polițe din Ilfov. Antrenorul s-a ales cu două dosare penale, iar autoritățile au impus două ordine de protecție. 

Conflictul ar fi fost declanșat de faptul că Reghe ar fi invitat la botezul fiului său cu Corina Caciuc, bărbați din trecutul actualei iubite. 

Impresara a declarat, exclusivitate pentru Click!, cum anume s-a desfășurat întregul scandal dintre ea și fostul soț, Laurențiu Reghecampf. 

„Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!

Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, toți patru. Noi toți ne-am apărat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!  ”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg