EXCLUSIV Ce bine arată Cristina Rus după 3 nașteri! Cum a fost surprinsă în oraș

Ultima actualizare:

    Cristina Rus a fost surprinsă pe stradă de fotoreporterii Click!Foto: Blitz
Cristina Rus a fost surprinsă pe stradă de fotoreporterii Click!Foto: Blitz

Chiar dacă vremurile în care trupa Blondy era în vogă au apus, Cristina Rus, una dintre solistele formației, a rămas la fel de cochetă și reușește în continuare să atragă privirile, fiind parcă „scoasă” din videoclipurile pieselor sale de acum ceva vreme.

Solista a împlinit 40 de ani, are trei copii, dar a rămas o prezență senzuală, exact așa cum era în trupa Blondy. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe aceasta la o clinică de înfrumusețare, semn că deși arată la fel de bine și trăsăturile i-au rămas neschimbate, acestea trebuie, totuși, și întreținute din când în când.


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Cum arată în prezent Cristina Rus, fosta solistă de la Blondy

Cristina Rus a fost surprinsă ieșind dintr-o clinică de înfrumusețare de pe șoseaua Nordului, îmbrăcată cochet, însă în același timp și lejer. Solista părea că ar fi pe fugă, mergând cu geanta de brand desfăcută până la mașină. Cristina a purtat o rochie petrecută, de lungime medie, iar în picioare a optat pentru o pereche de tocuri nu foarte înalte.

Deși timpul a trecut, fosta membră a formației Blondy nu a decis să facă o schimbare de look și și-a păstrat părul blond, aceasta fiind și inspirația pentru numirea trupei, bineînțeles.


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Cristina Rus și Dragos Bîlteanu s-au căsătorit în 2009

Cristina Rus şi Dragoş Bîlteanu, om de afaceri cu o avere estimată în 2014 la 90 de milioane de dolari, s-au căsătorit în anul 2009. Cântăreaţa, care era pe val în perioada respectivă, a renunţat la carieră pentru a se dedica creşterii copiilor.

În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria.

În urmă cu doar un an, în 2020, Cristina a mai născut în mare secret o fetiță pe data de 19 ianuarie. De altfel, fosta solistă a trupei Blondy a fost extrem de discretă cu cea de-a treia sarcină, fiind dată de gol abia în luna a șaptea. 

Astfel, în pozele recente surprinse cu aceasta, se poate observa și un posibil început de burtică, însă ar putea să fie de vină și croiul rochiei.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net