EXCLUSIV Ce "tun" a dat George Copos în pandemie. Soția tinerică e mai înfloritoare ca oricând, iar afacerile îi merg brici

Ultima actualizare:

  George Copos, alături de soția Elena și de fiica lorfoto: Click!
George Copos, alături de soția Elena și de fiica lorfoto: Click!

Pandemia nu este pentru oricine. Spre exemplu, unul dintre milionarii României nu resimte efectele acestei situaţii, de vreme ce bagă 30 de milioane de euro în renovarea hotelului Hilton. Şi pe plan sentimental îi merge excelent: soţia tinerică arată superb şi se răsfaţă la shopping de lux. George Copos şi-a suflecat mânecile şi face treabă, când toţi vorbesc şi se tem de o posibilă recesiune economică. Fotografiile surprinse de fotoreporterii Click! sunt grăitoare!

„Nu vedeţi că planeta Pământ se scufundă”, aşa spunea George Copos în 2009, din cauza datoriilor şi a crizei financiare din fotbal. Vorba lui a devenit celebră, chiar dacă planeta nu s-a scufundat.George Copos (68 de ani) a ieşit definitiv din lumea fotbalului în urmă cu 10 ani, după ce a condus clubul Rapid mai bine de 20 de ani. Acum celebrul magnat se ocupă de afacerile pe care le deţine în industria hotelieră şi imobiliară, şi, bineînţeles, are mare grijă de familia lui.


  George CoposFoto: Mediafax
George CoposFoto: Mediafax

Deţine o avere estimată la aproape 150 de milioane de euro, dar nu e genul de om care să se plimbe” prin vacanţe exotice. De mic a muncit şi iată că acum, la aproape 70 de ani, nu stă locului o clipă. Ar putea trăi bine-mersi ca un nabab, fără să mişte un deget, înconjurat de valeţi şi ajutoare angajate. Dar el se îngrijeşte personal de afacerile sale, investeşte şi face bani în plină pandemie.


  Anul trecut, omul de afaceri a inaugurat Ana Tower în nordul Capitalei
Anul trecut, omul de afaceri a inaugurat Ana Tower în nordul Capitalei

Anul trecut, omul de afaceri a deschis un turn de birouri cu 25 de etaje în nordul Capitalei. Anul acesta are altă prioritate: renovarea hotelului Hilton. Fotoreporterii Click! au surprins mişcările de trupe din jurul clădirii de lux. Echipele de muncitori au ridicat deja schelele şi s-au apucat de treabă.


  Hotelul a fost îmbrăcat în schele și muncitorii lucrează de zorFotografii: Blitz
Hotelul a fost îmbrăcat în schele și muncitorii lucrează de zorFotografii: Blitz

Peste 30 de milioane de euro vor costa lucrările de reabilitare a celui mai cunoscut hotel din Bucureşti. Hotelul Hilton a fost gazda unor mega vedete de-a lungul timpului, precum Sharon Stone, Andy Garcia, Lady Gaga, George Bush etc. Cel mai sigur, acestea vor fi gata anul viitor.


  Elena Copos a venit cu BMW-ul la un magazin de fițe din zona Dorobanți
Elena Copos a venit cu BMW-ul la un magazin de fițe din zona Dorobanți

Elena, noua soție, i-a fost iniţial secretară

Şi soţia investeşte, dar în hăinuţe. Elena, cea care i-a fost iniţial angajată, apoi iubită şi de vreo 3 ani încoace soţie, a fost surprinsă la un magazin de lux de pe Dorobanţi. A descins la bordul superbului BMW în valoare de 150.000 de euro, apoi a intrat în celebrul magazin de haine de fiţe. Elena a probat mai multe produse,  dar se pare că ţine la finanţele lui Copos pentru că nu a cumpărat nimic. A ieşit din magazin aşa cum a intrat, apoi a renunţat la masca de protecţie şi s-a îndreptat spre maşină. Nu putea trece neremarcată silueta doamnei, care a rămas la fel de zveltă ca pe vremea când îi făcea farmece şi ochi dulci lui Copos. Iată că şi acum e la fel!

George Copos are două fete


  Elena i-a dăruit o fetiță acum 10 ani
Elena i-a dăruit o fetiță acum 10 ani

Din căsnicia cu Cristiana Copos, pe care a iubit-o timp de  38 de ani, George Copos are o fiică pe nume Alexandra. În 2013 aceasta s-a căsătorit cu un afacerist columbian și, după divorțul părinților ei, i-au fost încredințate mai multe afaceri pe care le gestionează împreună cu mama ei, inclusiv cofetăriile Ana Pan.


  Fiica cea mare se ocupă de cofetării împreună cu mama ei
Fiica cea mare se ocupă de cofetării împreună cu mama ei

Din a doua căsnicie, Copos mai are o fetiță în vârstă de 10 ani, pe care Elena a adus-o pe lume încă de când afaceristul era însurat cu Cristiana. O perioadă, femeia cu 20 de ani mai tânără decât Copos și-a crescut fetița departe de ochii lumii, până când divorțul s-a pronunțat, iar relația lor a putut fi făcută publică. În 2018, fotoreporterii Click! i-au surprins în exclusivitate, în formulă completă, la un mall bucureștean.

image
image
image
image
image
image
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7 1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp