EXCLUSIV! Chinurile Danei Săvuică: «Să spun cuvântul menopauză? Hormonal distruge absolut tot!»

Ultima actualizare:

Are 52 de ani, a fost manechin de succes și asta se vede! Nimeni nu-i dă vârsta Danei Săvuică! A reușit să se mențină în formă și este mama unei fete superbe. A trecut și printr-o căsnicie și a fost chiar și înșelată, după propriile-i declarații savuroase. Dana, însă, are un regim de viață draconic și asta se vede. Îi plac călătoriile și nu mai consumă carne de ani buni.

Dana Săvuică arată trăznet la 52 de ani Sursa: Instagram
Dana Săvuică arată trăznet la 52 de ani Sursa: Instagram

Vârsta își spune cuvântul, până la urmă, ca pentru orice femeie. Fie ea și fostul model care făcea furori pe podiumuri, Dana Săvuică! Chiar dacă arată trăznet și face senzație pe la evenimentele mondene, Dana Săvuică recunoaște că nu mai este vreo tinerică.

„ Am și eu hachițele mele!”

Are 52 de „primăveri” bătute pe muchie și o căsnicie eșuată la activ. Dana este trecută prin viață și știe cum să se mențină tânără, chiar dacă ceasul bilogic a bătut și pentru ea.

Nu trebuie să mă invidieze careva pentru că am și eu hachițele mele. Primul lucru pe care l-am învățat și, e o experiență îndelungată, mai ales în lumea modei, am învățat să-mi cunosc foarte bine corpul și știu să-l îmbrac, astfel încât să ascund micile defecte și să-mi pun în valoare ceea ce am mai frumos. Uite acum port o ținută all black, negrul slăbește.

Eu am renunțat la carne de mult. Eu sunt o femeie la 52 de ani, vrei să-ți spun și cuvântul menopauză, care hormonal distruge absolut tot echilibrul nostru? Trebuie să fim cu mare băgare de seamă, atunci când ne facem un plan de nutriție, dar asta nu înseamnă că nu mâncăm și noi o mică prăjitură măcar o dată pe săptămână, o înghețată, un pahar de vin roșu seara. Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții!, ne-a declarat Dana Săvuică, la un eveniment monden, unde a venit îmbrăcată foarte sexy.

Înșelată de fostul soț

Dana Săvuică a recunoscut, într-un final, care au fost motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu. Unul dintre acesta a fost și faptul că a fost înșelată.

Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta, la Pro TV.

Dana a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani. Cei doi au împreună o fiică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net