EXCLUSIV EBa și Syda, surprinși prin oraș, cu vieți separate. El își răsfață soția gravidă, ea se relaxează la salon

Ultima actualizare:

    Syda cu Sheila, la restaurant, Elena, singură, la salonfoto: BLITZ
Syda cu Sheila, la restaurant, Elena, singură, la salonfoto: BLITZ

Cinci ani au trecut de la divorţul dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu. Acum, amândoi sunt fericiţi. Syda se pregăteşte să devină tată a treia oară, pentru că soţia turcoaică e gravidă în șase luni, iar EBa e mamă model pentru cei trei copii ai săi. Fotoreporterii Click! i-au surprins în rutina din Capitală: Syda la restaurant, EBa la salon.

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au divorţat în anul 2016. După divorţ, Syda şi-a găsit liniştea în braţele Sheilei Giafer, supranumită "regina imobiliarelor". Fostul soţ al Elenei Băsescu trăieşte o poveste de dragoste frumoasă cu o turcoaică putred de bogată, pe care a luat-o de nevastă anul trecut. Au avut o nuntă mare, pe 3 octombrie 2020, pe malul Bosforului, la vestitul palat Ciragan Palace Kempinski, din Istanbul. Iată că lucrurile se desfăşoară cu rapiditate între ei, iar la începutul primăverii cei doi se pregătesc să devină părinţi. Sheila este însărcinată în șase luni şi a trecut cu bine de primul trimestru, de greţuri şi de stările aferente unei sarcini.


    Syda și Sheila, surprinși în oraș de fotoreporterii Click!foto: BLITZ
Syda și Sheila, surprinși în oraș de fotoreporterii Click!foto: BLITZ

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul soţ al Elenei Băsescu în timp ce onora poftele de graviduţă ale soţiei, la un restaurant de fiţe din apropierea casei lor. Zilele trecute au luat un prânz romantic la OSHO, în Primăverii. Ca un adevărat gentleman, Syda i-a des­chis portiera bolidului de lux soţiei gravide, după care s-a luptat cu un tomberon de gunoi care îi îngreuna accesul la maşină. După ce a rezolvat această problemă, cei doi au mâncat liniştiţi. După cum se vede, lucrurile sunt roz în familia fostului ginere al lui Traian Băsescu. Mai mult, luna aceasta, cei doi au bifat vacanțe în Franța, la Marseille, în Italia (Toscana) și în Salzburg (Austria).


    Eba s-a bucurat de răsfăț la un salon de înfrumusețare
Eba s-a bucurat de răsfăț la un salon de înfrumusețare

Şi pentru fosta lui soţie situația pare roz. Elena Băsescu este în cea mai bună perioadă din viaţa ei, e veselă, cu zâmbetul pe buze şi arată foarte bine. EBa are foarte mare grijă de ea şi arată de 20 de ani, nu de 41. Ea a  fost surprinsă la un salon de înfrumuseţare din Pipera, acolo unde a stat peste două ore. După cum se vede, chiar şi la salon EBa se îmbracă elegant şi nu se dezice de eticheta pe care şi-a construit-o în aceşti ani.


    Syda conduce o mașină de 150.000 de euro, iar fosta soție are şi ea un bolid la fel de valoros
Syda conduce o mașină de 150.000 de euro, iar fosta soție are şi ea un bolid la fel de valoros

Aceasta şi-a făcut apariţia într-un deux pieces casual, de culoare bej, iar părul şi l-a strâns într-un moţ, ca-n liceu. La ieşirea din salon s-a produs un incident hilar: o „tamponare” pe trotuar între ea şi o altă domnişoară, din cauza  telefoanelor. Atât una, cât şi cealaltă au mers pe stradă atente la conversaţiile din telefon, aşa că s-au ciocnit inevitabil. După salon, EBa s-a urcat în bolidul ei de lux şi a plecat acasă, la copilaşi.

Elena şi Bogdan au doi copii împreună

Traian şi Sophia sunt copiii pe care Elena Băsescu îi are cu fostul ei soţ, de care a divorţat în urmă cu cinci ani. După divorţul de Bogdan Ionescu, EBa a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Gheorghe, alias Tomată. Din relaţia lor, pe 4 iunie 2018, a apărut micuţa Anastasia, care acum are vârsta de 3 ani şi jumătate.

Din păcate, povestea lor de iubire a ajuns la final un an mai târziu, după ce au devenit părinţi, însă au o legătură civilizată datorită micuţei lor. Acum Elena este singură, îşi petrece timpul doar cu copiii ei sau în preajma prietenelor, care sunt şi ele mămici la rândul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net