EXCLUSIV Familia Andreei Tonciu, lovită de Covid!

Ultima actualizare:

    Andreea Tonciu, soțul și fiicafoto: Facebook
Andreea Tonciu, soțul și fiicafoto: Facebook

Nici Andreea Tonciu nu a scăpat de Covid! De fapt, toată familia vedetei a fost infectată cu noul coronavirus. Mama, sora și soțul Andreei, Daniel Niculescu, au fost cu toții infectați! Din familie au scăpat doar tatăl vedetei și fiica acesteia, Rebecca.

Andreea Tonciu a avut Covid-19, împreună cu toată familia. A fost o minune de la Dumnezeu că tatăl vedetei, care suferă de mai multe afecțiuni, nu a contractat virusul, care ar fi putut să-i fie fatal. Nici fiica vedetei, Rebecca, nu a luat coronavirus. În schimb, mama, sora și soțul vedetei au fost cu toții infectați. ”Covid am făcut anul acesta în martie! A fost o formă ok, nici foarte grea, dar nici ușoară. Nu am ajuns însă la spital. Am trecut cu bine peste tot. Am avut toată familia, în afară de tatăl meu. Dacă tata avea coronavirus era o problemă foarte mare. El are și probleme medicale. Dar l-a ferit Dumnezeu! În rest a avut și mama, și soră-mea, și eu, și soțul. Rebecca nu a avut și a stat cu mine non-stop, a dormit cu mine. Îi făceam teste aproape zilnic și nu a avut!”, a declarat Andreea Tonciu, pentru Click.ro.


    Părinții Andreei Tonciu
Părinții Andreei Tonciu

Andreea își împarte mai nou sarcinile casnice cu soțul său, fostul fotbalist Daniel Niculescu. S-a vorbit, la un moment dat, și de un divorț între ei, însă acum totul este numai lapte și miere în căsnicia vedetei. „Suntem foarte bine. L-am lăsat acasă, să mai stea și el cu Rebecca. E mare fata mea, a crescut. Acum o țin acasă din cauza pandemiei. Îmi este frică, ea e foarte sensibilă. Mi-e frică de viroze și de coronavirus. Prefer să stau eu cu ea acasă ca să fie în siguranță. Nu prea are imunitate bună, e foarte sensibilă. Dar Dumnezeu e alături de noi și ne iubește , a mai spus Andreea Tonciu.

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg