EXCLUSIV! Ovidiu Lipan Țăndărică are o relație de 18 ani cu o avocată pe care vrea să o ia de soție: «Ea este sufletul meu»

Ultima actualizare:

    Ovidiu Lipan și iubita sa, într-un moment  de relaxare
Ovidiu Lipan și iubita sa, într-un moment de relaxare

Discret cu viaţa intimă! Aşa se poate spune despre Ovidiu Lipan, zis Ţăndărică. Faimosul baterist a reuşit, timp de aproape 18 ani, să nu apară în faţă cu relaţia lui. Click! i-a surprins pe cei doi în parc, ocazie cu care artistul nu s-a mai putut feri şi a vorbit despre sufletul lui pereche. Iată povestea de dragoste cu frumoasa blondă, de profesie avocat!

Despre Ovidiu Lipan Ţăndărică (68 de ani) se ştie că este un mare artist, promotor al valorilor româneşti prin muzica lui specială. A apărut pe scenă, în demonstraţii artistice, a vorbit adesea despre muzică, dar prea puţin despre viaţa intimă.Fostul baterist al legendarei trupe Phoenix a fost întotdeauna discret, chiar dacă s-a numărat printre cei mai mari cuceritori ai doamnelor. Veritabil Don Juan, Ţăndărică s-a bucurat mereu de atenţia femeilor frumoase, iar povestea de amor cu solista Corina Chiriac este arhicunoscută. 

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost căsătorit și are un băiat

Ovidiu Lipan a fost căsătorit cu o nemţoaică superbă, pe nume Sabina, care i-a dăruit un fiu, Alexander, dar mariajul lor nu a ţinut. Au divorţat şi s-au înţeles de dragul băiatului, care de aproape doi ani i-a făcut şi bunici. 

Țăndărică se iubește de 18 ani cu o blondă care i-a furat inima


    De 18 ani, Țăndărică iubește o avocată
De 18 ani, Țăndărică iubește o avocată

De-atunci, artistul n-a mai fost văzut în public alături de vreo femeie şi nici acum nu s-ar fi întâmplat, dacă o fotografie n-ar fi ajuns la redacţie. Îmbrăcat elegant, cunoscutul muzician apare lângă o doamnă blondă, distinsă, şi se poate citi uşor pe chipurile lor că nu e vorba de o prietenie, ci de o adevărată poveste de dragoste.Ea are 50 de ani, este de profesie avocat şi s-au cunoscut în anul 2004. Ţăndărică a prezentat-o în cei mai frumoşi termeni. 

"Dragostea noastră, foarte puternică"

“Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe”, povesteşte Ţăndărică, în exclusivitate pentru Click!.

“E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, mărturiseşte el. 

"O complimentez mereu"

Care sunt secretele unei asemenea relaţii longevive? Încrederea, lipsa geloziei, respectul şi sentimentele profunde.“Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie. Da, e culmea, ştiu. Eu gătesc, eu fac piaţa, eu condimentez, fiindcă îmi place teribil de mult. Până şi sandvişurile mele sunt altfel, nu sunt nişte sandvişuri obişnuite. Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu”, dezvăluie artistul. Deşi a mai fost însurat o dată, Ovidiu Lipan nu exclude o a doua experienţă. “Eu simt ca şi cum am fi căsătoriţi. E vorba despre o hârtie. Ea n-a mai fost căsătorită, dar nu exclud. Cred că ne vom căsători, cât de curând, în Germania”, încheie marele artist.

A fugit din țară, împreună cu trupa Phoenix


    Țăndărică, un baterist  de excepție Foto: adevarul
Țăndărică, un baterist de excepție Foto: adevarul

Ovidiu Lipan s-a născut pe 31 ianuarie 1953, la Iaşi. În copilărie, a învăţat să cânte la tobe şi a studiat, de asemenea, vioară, clarinet și acordeon. Țăndărică a fost component al formației Roşu şi Negru (1966-1975), apoi a fost cooptat în faimoasa trupă Phoenix. Cu el la tobe, grupul a lansat, în 1975, un dublu album remarcabil: “Cantafabule›”.

În 1977, membrii trupei, Nicu Covaci (chitară și voce), Josef Kappl (bas), Erlend Krauser (chitară) și Ovidiu Lipan (tobe), au fugit în Germania, cu un camion, ascunși în boxele de concert. Mircea Baniciu, solistul vocal al formației, nu li s-a alăturat.

În 1990, Țăndărică s-a întors în România. În afara concertelor cu Phoenix, el a participat la noi proiecte, abordând genuri diverse - rock, jazz sau rock simfonic. A colaborat cu Fanfara 10 prăjini, cu Gheorghe Zamfir, cu Marius Mihalache, cu Dumitru Fărcaş și alți artiști.

image
image
image
image
image
image
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png