EXCLUSIV Pepe și noua iubită arată deja ca o familie. Artistului îi merge de minune: are o relație stabilă cu Yasmine, dar și o mașină de fițe

Ultima actualizare:

    Artistul e un gentleman.  A cărat cele două  sacoșe, pline  de cumpărături,  până la portbagajFotografii: BLITZ
Artistul e un gentleman. A cărat cele două sacoșe, pline de cumpărături, până la portbagajFotografii: BLITZ

Pandemia a venit cu schimbări majore în viaţa lui Pepe. A divorţat de Raluca Pastramă, însă  a reuşit să se redreseze foarte bine la capitolul viaţă personală, iar anul acesta el a apărut pe străzile bucureştene cu două „noutăţi” importante: o iubită superbă şi un bolid cu mulţi cai putere sub capotă, care valorează aproape cât o casă. Click! vă arată poze în premieră cu cei doi la cumpărături şi cu bijuteria pe patru roţi.

Iubită nouă şi maşină nouă, semn că viaţa după divorţ, în plină pandemie, nu e chiar atât de gri precum ar părea.

După opt ani de căsnicie, Pepe (42 de ani) a divorţat de Raluca Pastramă, femeia care i-a dăruit două fiice, iar evenimentul a avut loc în luna februarie a acestui an. La scurt timp după divorţ, Pepe a apărut cu zâmbetul pe buze, pentru că iubea din nou, iar domnişoara care i-a adus lumina pe chip lucrează ca make-up artist şi este mai tânără cu 13 ani decât el.


    Iubita a deschis portbagajul,  iar el a așezat pungile în ordine
Iubita a deschis portbagajul, iar el a așezat pungile în ordine

Fotoreporterii Click! au surprins primele fotografii cu cei doi porumbei aflaţi într-o ipostază casnică, semn că lucrurile sunt destul de serioase. Cei doi s-au mutat împreună, în vila lui din Pipera, iar în weekend au făcut cumpărăturile.

Yasmine a pus în coş tot ce a considerat necesar pentru casă, latino loverul a achitat şi, pentru că este un gentleman, tot el a cărat şi sacoşele grele până la portbagaj. Îmbrăcaţi în haine negre, sport, şi echipaţi cu măşti medicinale, artistul şi macheuza s-au deplasat la maşină. Surpriză, în parcare nu era maşina veche, ci noua achiziţie, care valorează cât o casă.

Pepe conduce un cel mai nou model de BMW

După ce a condus un Mercedes CLS, un Porsche Cayenne şi un BMW X6, Pepe a „trecut” la cel mai nou model de BMW. Noul seria 8 Gran Coupe valorează cel puţin 95.000 de euro, iar fiecare opţiune pe care o adaugă posesorul  îi creşte şi preţul final.

Culoarea face parte din gama „de lux” a celor de la Bavaria, aşa că această „jucărie” l-a costat pe Pepe aproape 100.000 de euro. A deschis uşurel portbagajul, şi-a adăpostit cele două sacoşe cu târguieli, apoi a „descins” împreună cu iubita sa spre cuibuşorul din Pipera. Şi pentru că are şi nişte cai putere importanţi sub capotă, soferul a „călcat-o” puţin până la domiciliu.

Pepe are un tarif de 5.000 de euro pentru un program artistic, iar în pandemie a bifat şi el câteva evenimente, însă este clar că nu acestea l-au ajutat să facă achiziţia valoroasă.

Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante

Au trecut aproape nouă luni de când Raluca şi Pepe s-au despărţit. Bruneta a fost afectată de divorţ dureros, dar se pare că soarele a ieşit şi pe strada ei. Aceasta se iubeşte cu un bărbat pe nume Ibrahim, are 27 de ani şi provine dintr-o familie înstărită, iar de curând el i-a dat inelul de logodnă:  o bijuterie scumpă, cu un diamant mare.Se pare că fosta soţie a lui Pepe este pregătită pentru următoarea etapă din viaţa ei. După divorţ, ea a rămas cu mai multe bunuri, printre care vila, grădiniţa, dar şi o maşină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net