EXCLUSIV Pepe și noua iubită arată deja ca o familie. Artistului îi merge de minune: are o relație stabilă cu Yasmine, dar și o mașină de fițe

Ultima actualizare:

    Artistul e un gentleman.  A cărat cele două  sacoșe, pline  de cumpărături,  până la portbagajFotografii: BLITZ
Artistul e un gentleman. A cărat cele două sacoșe, pline de cumpărături, până la portbagajFotografii: BLITZ

Pandemia a venit cu schimbări majore în viaţa lui Pepe. A divorţat de Raluca Pastramă, însă  a reuşit să se redreseze foarte bine la capitolul viaţă personală, iar anul acesta el a apărut pe străzile bucureştene cu două „noutăţi” importante: o iubită superbă şi un bolid cu mulţi cai putere sub capotă, care valorează aproape cât o casă. Click! vă arată poze în premieră cu cei doi la cumpărături şi cu bijuteria pe patru roţi.

Iubită nouă şi maşină nouă, semn că viaţa după divorţ, în plină pandemie, nu e chiar atât de gri precum ar părea.

După opt ani de căsnicie, Pepe (42 de ani) a divorţat de Raluca Pastramă, femeia care i-a dăruit două fiice, iar evenimentul a avut loc în luna februarie a acestui an. La scurt timp după divorţ, Pepe a apărut cu zâmbetul pe buze, pentru că iubea din nou, iar domnişoara care i-a adus lumina pe chip lucrează ca make-up artist şi este mai tânără cu 13 ani decât el.


    Iubita a deschis portbagajul,  iar el a așezat pungile în ordine
Iubita a deschis portbagajul, iar el a așezat pungile în ordine

Fotoreporterii Click! au surprins primele fotografii cu cei doi porumbei aflaţi într-o ipostază casnică, semn că lucrurile sunt destul de serioase. Cei doi s-au mutat împreună, în vila lui din Pipera, iar în weekend au făcut cumpărăturile.

Yasmine a pus în coş tot ce a considerat necesar pentru casă, latino loverul a achitat şi, pentru că este un gentleman, tot el a cărat şi sacoşele grele până la portbagaj. Îmbrăcaţi în haine negre, sport, şi echipaţi cu măşti medicinale, artistul şi macheuza s-au deplasat la maşină. Surpriză, în parcare nu era maşina veche, ci noua achiziţie, care valorează cât o casă.

Pepe conduce un cel mai nou model de BMW

După ce a condus un Mercedes CLS, un Porsche Cayenne şi un BMW X6, Pepe a „trecut” la cel mai nou model de BMW. Noul seria 8 Gran Coupe valorează cel puţin 95.000 de euro, iar fiecare opţiune pe care o adaugă posesorul  îi creşte şi preţul final.

Culoarea face parte din gama „de lux” a celor de la Bavaria, aşa că această „jucărie” l-a costat pe Pepe aproape 100.000 de euro. A deschis uşurel portbagajul, şi-a adăpostit cele două sacoşe cu târguieli, apoi a „descins” împreună cu iubita sa spre cuibuşorul din Pipera. Şi pentru că are şi nişte cai putere importanţi sub capotă, soferul a „călcat-o” puţin până la domiciliu.

Pepe are un tarif de 5.000 de euro pentru un program artistic, iar în pandemie a bifat şi el câteva evenimente, însă este clar că nu acestea l-au ajutat să facă achiziţia valoroasă.

Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante

Au trecut aproape nouă luni de când Raluca şi Pepe s-au despărţit. Bruneta a fost afectată de divorţ dureros, dar se pare că soarele a ieşit şi pe strada ei. Aceasta se iubeşte cu un bărbat pe nume Ibrahim, are 27 de ani şi provine dintr-o familie înstărită, iar de curând el i-a dat inelul de logodnă:  o bijuterie scumpă, cu un diamant mare.Se pare că fosta soţie a lui Pepe este pregătită pentru următoarea etapă din viaţa ei. După divorţ, ea a rămas cu mai multe bunuri, printre care vila, grădiniţa, dar şi o maşină.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg